En tehlikeli rüyalar: Bunları görüyorsanız dikkat!

Rüyalar birçok özellik taşıyabiliyor; yaşanılan travma sonucu görülen rüyalar, stres atmak için görülen rüyalar ve uyarıcı rüyalar...

AKSAM.COM.TR/MORPAPATYA

Peki hangi rüya bizim için tehlike arz ediyor? Hayatımızı sağlama alma amacıyla mı rüya görüyoruz? Detaylar haberimizde..

Bireylerin yaşamında gördüğü her bir rüya farklı anlamlar taşırken bazıları ise sembolik rüya olabiliyor. Bu görülen sembollerin uyarıcı özelliği olduğundan dikkatli olunması gerekiyor. İşte görüldüğünde dikkatli olunması gereken rüyalar...

Tavanın içinde kırılmamış yumurta görmek; özellikle evliler için tehlikenin yaklaşacağını, ayrılık haberinin geleceğini gösteriyor. Bu rüyanın uyarıcı rüya olması dışında en hızlı şekilde önlem alınması gerektiği anlamını taşıyor.

Yumurtanın çatlak olması; tez vakitte sıkıntının geleceği anlamına gelir. Evlilerin dikkatli olması gereken bir rüyadır. Ayrılık habercisi olabilir.

Yumurta el ile yeniyorsa; hayatımızdaki çıkmazlara kendimizi ittiğimiz anlamına gelir. Eğer ki yumurta haşlanıyorsa kötü olayların güneşli havada yaşanacağı anlamına gelir.

Yumurtanın kabuğunu soymak; sıkıntıların, dertlerin, üzüntülerin son bulduğu, kurtulmak olduğunu gösterir.

Rüyada iğne görmek; nazar, göz ve dedikodu anlamına gelir. Çengelli iğne ise karı koca olan kişilerin veya iki kişinin akıllara fesat karıştıracağı ya da karıştırdığı anlamına gelir. Büyük bir uyarılma rüyasıdır.

Dağınık iğne görmek; evde nazar olduğu anlamına gelir.

Büyük fare görmek; yaşlı kadınların huzursuzluk çıkaracağı dert getireceği anlamına gelir.

Farenin üzerinize atılması; iftiraya uğramak, yanlış anlaşılmak, düşman kazanmak anlamına gelir.

Rüyada mor renk görmek; istiharede olduğu gibi anlamı hiç hoş değildir. Aldatılma ve oyalanmaya işaret eder.

Mor renk elbise giymek; kandırılma, kandırılmak üzere olunduğunu gösterir.

İş yerinde mor masa renk görmek; İşten çıkmaya, işinin son bulacağı anlamı taşır.

Evde mor masa görmek; evliyseniz ayrılık anlamına gelir.