En sinsi 3 kadın burcu! Gizem, sır, entrika! Her şey var

Hepimiz zaman zaman bazı şeyleri saklarız. Fakat bazı kadınlar kinlerini, küslüklerini, sevgilerini ya da nefretlerini gizlice yaşar. Onlar astrolojinin en sinsi kadın burçları olarak öne çıkıyor. Birçok astrolog en sinsi burç dediğinde ilk onları anlatıyor. Bu kişilerin sessizliği bile mesaj verir ve gizli düşüncelerini dile getirdiğinde yer yerinden oynar. İşte en sinsi 3 kadın burcu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yeni biriyle tanışırken her düşüncemizi hemen söylemeyiz. Bunu bazen duygularımızı korumak bazen de sosyal ortamda yadırganmamak için yaparız. Bunların çoğu masum olduğunda kurnazlık olarak algılanabilir fakat bazıları sinsi olarak kayıtlara geçer. Bu durumun astrolojiyle ilgisi vardır. Astrologlara göre en sinsi burçların bazı karakter özellikleri ortaktır. Bu burçlar hemcinsleriyle bile zor anlaşır. Gizli entrika onlardan sorulur.

Astrologlara göre en sinsi burçlar Kova, Terazi ve Akrep şeklinde sıralanıyor. Bu kişiler sırlarını saklamayı da zamanı gelince kötüye kullanmayı da çok iyi bilir.

EN SİNSİ 3 KADIN BURCU

Kova

Zehirli bir dili olan Kova daima komplo kurmaya hazırdır. Sessiz gibi görünür ama yaramazdır. Söylenen sözlerde güç bulamazlar; aslında bunun kendilerinin değerini düşürdüğünü düşünürler. Gizli düşüncelerini, bir kez ifade edildiğinde söylenen sözlerden daha fazla zarar verecek şekilde konuşabilirler. Kova, Zodyak'ın en akıllı burçlarından biri olarak bilinir ve yenilik, yaratıcılık ve insani çabalar açısından eşsizdir. Ancak bu yanının sinsiliği vardır. Kova burcuna yakınsanız, en azından birkaç sırrı, hatta hayatınızı etkileyebilecek sırları bile sizden sakladıklarını varsayabilirsiniz.

Terazi

Astrologlara göre hiçbir burcun Teraziden fazla sakladığı bir şey yok. Terazi son derece bağımsızdır ve sınırlarını ne pahasına olursa olsun koruma ihtiyacı hissederler. Terazi'yi baştan sona tanımak zor. Teraziler, kurnaz iletişimciler olma konusunda ustalığa sahiptir. Bu yüzden gizli amaçlarını saklarlar. En iyi arkadaşken düşman olabilirler. Yüzleşmeyi veya dramı sevmezler. Onların sinsiliği açık açık bile olabilir.

Akrep

Soğukkanlı tavrıyla tanınan Akrep, sakin görünür, gücünü belli etmez. Akrepler gerçek güçlerinin paylaştıklarında ya da bahsettiklerinde değil, sakladıkları şeylerde olduğunu bilirler. Onlar sessizliklerini komplo olarak kullanmayı iyi bilir. Bir Akrep ile uğraşırken hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Akrepler koruyucudur, ölçülüdür ve başkalarına karşı güvensizdir. Bu onlara sinsice davranmanın hayatta bir araç olarak gerekli olduğunu hissettirir. Ayrıca kolayca sinirlenirler ve düzenli olarak intikam ararlar. Bir Akrep sizi ele geçirmek istediğinde hiçbir şey onu durduramaz.