En sadakatsiz 3 burç! Tek bir kişiye bağlanmaları zor

Sadakatsiz burçların özellikleri merak ediliyor. Bu burç grubundakiler ilişkilere uzun zaman tanımakta zorlanırlar. Bu yüzden evliliği 40 kere düşünürler. Çünkü onlar için bağlanmak bazen 5 dakika bazen de 5 ay olabilir. Bu değişkenlikler onları sadakatsizliğe sürükler. İşte sadakatsiz 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde sadakatsiz burçların başında Yay, İkizler ve Koç geliyor. Onların bağlanmaları ve bunu sürdürmeleri zor. Bu burçların evlenmeleri için kör kütük aşık olması şarttır. Aksi taktirde sonu hüsranla biter.

SADAKATSİZ 3 BURÇ

Yay (22 Kasım - 21 Aralık): Bu burçta doğan insanlar maceracı doğaları ve özgürlük sevgileriyle tanınırlar. Bu, her zaman yeni deneyimler aradıkları için ilişkilerde başıboş kalma olasılıklarını artırır. Kolayca sıkılabilirler, bu nedenle evlilikten korkarlar.

İkizler Burcu (21 Mayıs – 20 Haziran): İkizler burcu iki yüzlü olmaları ve karar vermekte zorlanmalarıyla bilinir. Aynı anda farklı insanlardan etkilenebilirler ve tek bir kişiye bağlanmak zor olabilir. Çapkın ve baştan çıkarıcı olabilirler, bu da davranışlarını kontrol altında tutmazlarsa başlarını belaya sokabilirler.

Koç (21 Mart – 20 Nisan): Gezmeyi ve keşfetmeyi seven Koç burcu uzun ömürlü ilişkilerden çabuk sıkılır. Bu içgüdü, ilişkiler söz konusu olduğunda sıklıkla sadakatsizliğe dönüşür. Koç dürtüsel olabilir ve düşünmeden hareket edebilir; bu da eğer eylemlerinin sonuçlarını düşünmeye zaman ayırmazlarsa onları yanlış yola sürükleyebilir.