Pratik yemekler günün kurtarıcısı olurken sulu yemekler menünün olmazsa olmazı. Peki, bu ikisini birleştirmeye ne dersiniz? Mutfaktaki temel malzemelerle en pratik sulu yemek tarifini hazırladık.
SULU YEMEK TARİFİ İÇİN MALZEMELER
Bir kâse haşlanmış kuşbaşı dana eti
1 adet orta boy soğan
2 adet patates
Karabiber ve reyhan
Tuz
1 yemek kaşığı salça
SULU YEMEK TARİFİ
Soğanları doğrayın ve pembeleşinceye kadar kavurun. Ardından salçayı ekleyin. Birkaç tur çevirdikten sonra etleri ekleyin. Etler soğanla bütünleşirken o sırada patatesleri soyun ve doğrayın. Onları da tencereye ilave edin. Ardından kaynar su ilave edin ve tencerenin kapağını kapatın. Yemek kaynayınca tuzunu ve baharatlarını ilave edin. İstenen patates yumuşaklığına göre sulu yemek tarifiniz hazır. Afiyet olsun...