En paralı 5 burç

23 Mayıs 15 gün boyunca burçları etkileyecek. Aralarında 5 burç özellikle finansal açıdan değişikliklere açık olacak. Astrolog Özlem Recep Yay Dolunayıyla para konusunda yüzü gülecek burçları açıkladı. İşte cüzdanları hazırlayacak 5 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Yay Dolunayının hangi burçları parasal açıdan etkileyeceği astrolojiyi takip edenler tarafından araştırılıyor. Astrolog Özlem Recep en paralı burçları yazdı.

EN PARALI 5 BURÇ

Ayın ve gezegenlerin hareketlerine göre 23 Mayıs Yay Dolunayının burçlara etkilerini yazan Astrolog Özlem Recep'e göre bazı burçlar için yatırım yapma zamanı. İş hayatında yüzü gülen, paralı burçları kaleme aldık.

Koç: Sevgili Koç, Yay burcu Dolunayıyla birlikte maddi kaynaklarını arttıracak fırsatları yakalayabilir, devlet kurumlarına başvuru yapabilir, yurt dışı imkanlarını değerlendirme, para kazanmak için yurt dışı ya da şehirlerarası yolculuk yapmak durumunda kalabilirsin.

Boğa: Sevgili Boğa, Yay burcu Dolunayı enerjisiyle banka, kredi faiz ve yatırım kaynaklarını değerlendirmek isteyebilirsin. Önemli bir rahatsızlığın bulunuyorsa kontrol ya da önemli bir operasyon gündeminde olabilir. Kendine bile itiraf edemediğin geleceğini değiştirecek kararları almak üzere olduğunu da hatırlatmak isterim. Özel hayatında mutluluğu yakaladığın romantik bir hafta olacak.

Akrep: Sevgili Akrep, Yay Dolunayıyla birlikte maddi kaynaklarını dengelemelisin. Para nasıl kazanırım, hangi alanlara yönelmeliyim, kiminle ilerlemeliyim gibi sorular bulunuyorsa yanıtlarını bulacaksın. Tedavi olduğun bir rahatsızlığın varsa son döngü, sakın korkma ya da üzülme. Bu süreçten sonrası ferahlık.

Kova: Sevgili Kova, Yay Dolunayıyla birlikte çevren seni konuşuyor olacak. Hangi konuyla ön planda olmak istiyorsan ismin duyulacak. Eğlenceli davet ve organizasyonlar içerisinde bulunabilirsin.

Balık: Sevgili Balık, Yay burcundaki Dolunayla birlikte hayatında korkarak ötelediğin ne varsa hayat seni iterek de olsa oraya götürecek. Özellikle iş ve eğitim hayatında belirsiz olan döngüler bitecek. Sorumluluk alman oldukça önemli. Önemli bir rahatsızlık süreci içerisindeysen lütfen teslimiyette ol, iyileşeceksin.