En komik moda hataları! Abartayım derken rüküş olmayın

Moda dünyasında bazen yanlış seçimler komik sonuçlar doğurabiliyor. Bu moda hataları bazen tuhaf bazen de eksiklik hissi veriyor. İşte özgün olayım ya da abartayım derken rüküş gösteren moda hataları…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Herkesin kendine göre bir stili, moda duruşu var. Buna eminiz. Ancak bazı moda hataları komik ve tuhaf görünmenize sebep olabilir. Rüküşlere sebep olan bu durumlar özgün tarzın parçası olmaktan da alıkoyuyor.

RÜKÜŞ GÖSTEREN MODA HATALARI

Seçtiğiniz çantanın ebatı, ayakkabının tipi, kıyafetin logosu, desen çakışması, yanlış beden seçimi modayı kişisel olmaktan çıkarıyor.

Elbette bu hatalar her ne kadar komik ve tuhaf görünse de, moda kişisel bir ifade biçimidir.

Desen Çakışması: Birbiriyle tamamen alakasız desenlerin (örneğin, leopar ve puantiye) bir araya gelmesi kafa karışıklığına neden olabiliyor. Bu tarz kombinler bazen göze aşırı ve karmaşık görünerek komik bir görüntü yaratabilir.

Yanlış Beden Seçimi: Çok büyük ya da aşırı dar kıyafetler giymek, bazen oldukça absürt görüntüler oluşturabiliyor. Özellikle bir beden büyük ceketler ya da aşırı bol pantolonlar, komik ve orantısız durabiliyor.

Ayakkabı - Çorap Uyumsuzluğu: Sandalet veya terlik üzerine giyilmiş kalın, desenli çoraplar klasik bir komik moda hatasıdır. Bu kombin bazen şaka amacıyla yapılmış gibi görünse de, bazı kişiler bunu ciddi bir moda tercihi olarak yapıyor!

Yanlış Boy Pantolonlar: Çok kısa ya da uzun pantolonlar (özellikle paçaları yerlere kadar sürünen ya da "kapri" boyunda kalmış kotlar), genellikle istemeden komik bir hava katabiliyor.

Düşük Bel Pantolonlar: Aşırı düşük bel pantolonlar, geçmiş yıllarda çok popülerdi, ancak sık sık rahatsız edici durumlara ve komik görüntülere sebep oluyordu. Günümüzde artık düşük bel pantolonlar bu yönüyle gülünç bir moda hatası olarak görülüyor.

Logolarla Abartmak: Büyük ve çok fazla marka logosuyla dolu kombinler, bazen gösteriş yerine komik bir görüntü yaratabiliyor. Bu fazla logo merakı, sade bir tarz yerine dikkatleri yanlış bir şekilde çekiyor.

Çok Aksesuar Kullanımı: Bir seferde aşırı kolye, küpe, bilezik ve yüzük takmak bazen komik bir görünüme yol açabiliyor. Dengeli takılar seçmek yerine her parçayı bir arada kullanmak, gereğinden fazla göz alıcı ve karmaşık bir tarz yaratıyor.

Yanlış Kullanılan Küçük Çantalar: Bazı minik çantalar o kadar küçük ki işlevsiz görünerek komik duruyor. Sadece süs olarak kullanılan bu çantalar, komik bir aksesuar olarak değerlendiriliyor.

Yeşillik sevmeyenler nasıl hızlı kilo verir? Hamur işiyle de diyet oluyor