En komik 3 burç! Onlarla eğlenceye doyamayacaksınız

Konu eğlence ve mizah olduğunda onların üzerine kimse tanınmıyor. Etrafındakilere neşe saçan ve herkesi gülmekten kırıp geçiren 3 burç hangisi? İşte astroloji dünyasında esprili kişilikleriyle bilinen burçlar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı insanlar girdikleri ortama enerjileri ile neşe saçarken, bazıları ise ciddiyetleri ile öne çıkıyor. Bu durum onların karakteristik özelliklerine bağlı olduğu gibi burçlarıyla da ilgili olabiliyor. Hayatın doğal akışında oldukça önemli bir yeri olan gülmek ve güldürmek eylemleri şüphesiz herkes için çok kıymetli. Bazı burçlar var ki bu konuda gerçekten uzmanlar. Doğal mizah anlayışına sahip olan ve girdikleri ortama neşe saçan 3 burca hadi gelin birlikte bakalım.

1- Koç Burcu

Koç burçları her ne kadar ani duygu değişimleri ve öfke patlamaları ile bilinseler de mizah denilince akla ilk gelen burçlardan biri. Her şeyin sahici olduğu bir ortamda içindeki tüm samimi ve esprili yanlarını ortaya koyarlar. Aynı zamanda ciddi kişiliklerinin yanında insanları güldürmeyi seven bir yapıları vardır.

2- İkizler Burcu

İnsan ilişkileri konusunda oldukça başarılı olan İkizler burçları, eğlence ile bütünleşmiş burçlardan biri. Girdikleri her ortamda ilgileri üzerlerine toplamayı başarıyorlar. Ciddi ortamlardan çabuk sıkıldıkları için ortamın eğlence seviyesini her an arttırabilirler.

3- Yay Burcu

Oldukça iyimser bir kişiliğe sahip olan Yay burçları da eğlence halkasının içinde bulunuyor. Her duruma ve olayın içine bir parça da olsa mizah bulundurmaktan geri durmazlar. Güldükçe çoğalmak onların başlıca mottosu.