En kolay Brüksel lahanası tarifi

Brüksel lahanası tarifleri merak ediliyor. Brüksel lahanasını bir yemek yanında garnitür gibi de sunabilirsiniz. İşte en kolay Brüksel lahanası tarifi ve malzemeler...

Brüksel lahanası tarifi merak ediliyor. Sadece birkaç malzemeyle Brüksel lahanasını lezzetli hâle getirebilirsiniz. Brüksel lahanasını bir yemek yanında garnitür gibi de sunabilirsiniz. İşte kavrulmuş Brüksel lahanası tarifi...

MALZEMELER

Brüksel lahanası

3 yemek kaşığı iyi zeytinyağı

Yarım çay kaşığı taze çekilmiş karabiber

3/4 çay kaşığı tuz

BRÜKSEL LAHANASI TARİFİ

Brüksel lahanası tarifi için önce Brüksel lahanalarının kahverengi uçlarını kesin ve sarı dış yapraklarını çıkarın. Bunları bir kapta zeytinyağı, tuz ve karabiberle karıştırın.

Bir tepsiye dökün ve dışları gevrek ve içi yumuşayana kadar 35-40 dakika kızartın. Dileyenler fırında da yapabilir.

Eşit şekilde kızarması için tavayı ara sıra sallayın ve tuzu da serptikten sonra sıcak servis edin. Afiyet olsun...

5 dakikada kolay kahvaltılık tarifi

Serotonin ve dopamin deposu 3 besin! Mutluluğun sırrı bu besinler