En kısmetli kadın burçları! Onlar evlilik ve aşk bakımından çok şanslı

Kısmetli kadınlar çevrelerinin nazarını çeker. Herkes onların şanslı olmalarını tartışır. Kısmetli kadınlar hediyeler alırlar. Onlara sürpriz teklifler yapılır. Peki en şanslı kadın burçları hangileri?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yıldızı üzerinde taşıyan kadın burçları hangileri? Kısmetli kadınlar girdikleri ortama da şans getirirler. Onlar çok sevilirler. Parayı ve doğru aşkı da bulma potansiyelleri yüksektir. Peki en şanslı kadınlar hangileri?

Kısmetli kadınlar için hayat çok yorucu değildir. Çünkü başkalarının didinerek elde ettiklerini şanslı kadınlar oturdukları yerden elde ederler. İşte kısmetli kadın burçları...

EN KISMETLİ KADIN BURÇLARI

YAY: Jüpiter'in yönetici gezegeni olan Yay burçları şanslıdır. Yayların işleri genelde rast gider. Yay kadınlarının karşılarına çıkan kişiler ise ona hep destek olur. Yay'ın kısmeti dolup taşabilir. İş dünyalarında ise Yay kadınlarının ismi hep duyulur.

TERAZİ: Terazi kadınları çok güzel sevilir. Zarif hareketleri olan Terazi kadınlarına birçok sürpriz yapılır. Çiçek almaya çok alışkınlardır. Terazi kadınlarının uzun süre bekar kalmalarının nedeni ise çok beğenilmeleridir. Nazarı çok fazla çekerler. Çünkü güzel ve bakımlıdırlar.

KOÇ: Özgüvenli Koç kadınları şansı kendilerine çekerler. Koç kadınları güzel ve çekicidirler. Tüm bunlara ek olarak bir de girişkendirler. Koç kadınları partnerleri tarafından çokça sevilirler.