En kazançlı burç hangisi? 16 Temmuz 2021 Cuma burç yorumları

16 Temmuz 2021 Cuma günü burç yorumları merak ediliyor. Hangi burç günü hastaneden geçirebilir? Hangi burç harcamalarında aşırıya kaçabilir? İşte 16 Temmuz Cuma günü koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını bekleyen sürpriz gelişmeler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog T. Ceylin Çelebi

16 Temmuz 2021 Cuma günü burç yorumlarında şaşırtıcı gelişmeler olabilir. Yay burcu ikili ilişkilerinde sorun yaşayabilir. Terazi dış görünüşüne önem verebilir. Peki, 16 Temmuz Perşembe günü koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık burçlarını bekleyen sürpriz gelişmeler neler?

16 TEMMUZ CUMA GÜNÜ BURÇ YORUMLARI

16 Temmuz Cuma günü Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde görüşmeler adına uygun enerjiler yok. Günün ikinci yarısında sorumluluklarımızı yerine getirmemiz adına gökyüzü bizleri destekliyor olacak.

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

16 Temmuz Cuma günü Ay Terazi burcunda ilerliyor olacak. Evliliğinle ilgili uyum yaratmak önemli hale gelebilir.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Evcil hayvanlarınla ilgili konular dikkat çekiyor olacak. Sabah erken saatlerde iletişime dikkat etmelisin.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bugün çocukların arasında bir uyum sağlamak durumunda kalabilirsin. Gündüz gerginliklere dikkat.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Ailende herkesi memnun etmeye çalışmaya odaklanabilirsin. İki kişi arasında arabuluculuk yapman gereken durumlar söz konusu olabilir.

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Bugünlerde kulağına birtakım dedikodular çalınabilir. Kardeşlerinle olan ilişkilerinde iletişime dikkat etmelisin. Mesuliyet alman gereken durumlar ortaya çıkabilir.

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Kişisel bakımına para harcayabilirsin bugünlerde. Akşam saatlerinde ailenden bir erkek figürü ile tartışmaların öne çıkabilir.

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Fiziksel görünümüne önem verdiğin günlerdesin. Akşam saatlerinde ilişkindeki sorunları çözmekte zorlanabilirsin.

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bugünlerde hastaneler ile ilgili konular senin için önemli hale gelebilir. Senin için önemli bir kararı bugünlerde alabilirsin.

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Gün boyunca Ay Terazi burcunda ilerliyor. Hedeflediğin konuların üzerine gidiyor olacaksın. İkili ilişkilerinde uyumu yakalamakta zorlanabilirsin.

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Gerçekleştirmek istediğin amaçların ile ilgili olarak diplomatik davranman gerekebilir. Kendini çok fazla yormadan akışta kalman iyi olacaktır. Stres ve gerginliklerden uzak kalmaya çalışmalısın.

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Ay'ın Terazi burcunda ilerlediği bugünlerde yabancılar ile ilgili konuların ön plana çıkıyor olacak. Dış ticaret ile uğraşıyorsan sabah saatlerinde bazı anlaşmalar yapmak adına harekete geçebilirsin.

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK

Harcamalarını dikkatli planlaman gereken bir dönem. Eşinin maddi kaynakları ile ilgili geçmişte üstü kapatılmış bir konu tekrar gündeme gelebilir.