En iştahlı 4 burç! Mutfağın yanından geçse kilo alıyorlar

Bazı burçlar ''Su içsem yarıyor.'' der ve kilo problemiyle baş etmeye çalışır. Bu iştahlı burçlar Boğa, Balık, Aslan ve Yay. Astrolog Nilay Dinç'e bu burçların kilo problemlerini sorduk. İşte yanıtlar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

İştahlı burçların kilo problemlerini Astrolog Nilay Dinç ile konuştuk. En iştahlı burçlar arasında Boğa, Balık, Aslan ve Yay burcu yer alıyor. Peki, neden en çok onlar kilo alıyor? Gelin birlikte bakalım...

İŞTAHLI 4 BURÇ İÇİN ÖNERİLER

Boğa: Burçlarını Venüs gezegeni yönettiği için rahatına düşkün ve iştahlı bir burç olan boğaların kilo vermesi oldukça zordur. Su içsen yaramıyor aslında su içsen çözümü bulacaksın. Sebze tüketmek ve hareket etmek onlar için en iyi kilo verme aracı diyebiliriz.

Aslan: Yönetici gezegenleri Güneş onları her zaman ışıldatır dikkat çekici bir görünüme sahip olurlar ancak yüz ve bel bölgesinden kiloya müsait oldukları için özellikle bol sıvı tüketmeli ve tuzdan mümkün oranda uzak durmalıdırlar.

Yay: Genişletme, büyütme etkisinde olan Jüpiter yönetiyor bu burcu o nedenle mutfağın önünden geçseniz kilo alabilirsiniz. O yüzden mutfağa ne kadar az girseniz o kadar iyi hele ki o nankör buzdolabını hiç açmayın. Size tavsiyem bol bol gezin yeni yerler kültürler keşfedin enerjinizi yemeye değil gezmeye harcayın.

Balık: Hassas balıklar duygusal açlıklarına çare bulduklarında, gereksiz yeme alışkanlıklarını da çözüm bulup bırakacaktır. Üzüldükçe, kırıldıkça, içine attıkça kendini yemek yemeye bırakırsan o kalça ve basenler büyümeye devam edecektir. Duygularının enerjisini farklı ilgi duyduğun başka bir yöne çekersen kilo vermen daha da kolaylaşacaktır.

Astrolog Nilay Dinç yazdı! Burçlara göre diyet nasıl olur? İştahı kesmenin en kolay yolu

İsminin baş harfine göre nasıl bir insansın? Tek soruluk kişilik testi