Birinci olmak için doğmuş burçlar! Onlar her daim zeki

Bazıları hep ön sıradadır, merakları, bilgiye aç tutumları onları devamlı bir yerden bir yere sürükler. Toplumda bu kişilere genelde inek tipler denilir. Bu insanlar genelde ortamın en çalışkanlarıdır ve her zaman anlatacak hikayeleri olur. Zekasından çalışkanlığına ve saçma takıntılarına kadar en ine burçları bir araya getirdik. İşte astrolojinin inek burçları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı burçlar birden fazla dil konuşur, ellerinde birden fazla kitap vardır ve onların kelimelerinin sınırı yoktur. Bitip tükenmeyen bir merakları insanı deli eden bilgelikleri vardır. Peki, kim bu burçlar?

EN İNEK BURÇLAR

Astrolojide inek burçlar olarak tanımlanan bu insanlar çok sıkı çalışan ve ortamların fikir danışılan insanlarıdır. İşte inek burçların özellikleri...

OĞLAK BURCU

En çalışkan burçların başını çeken Oğlak burcunun stratejik zekasına yetişmek zor. Bu yönleriyle anılmaktan hoşlanmazlar ama canları isterse her problemi çözerler.

TERAZİ BURCU

Çok yönlü olan Terazi burcu öğretmenlerin en sevdiği tiptir. Kuralları kendileri belirlediklerinde zekasını ve yeteneğini ortaya koyar. Aksi taktirde çekilmez olurlar. Sevdikleri şeyler söz konusu olunca meraklıdırlar.

İKİZLER BURCU

En inek burçlardan biridir. Çok yönlü yetenekleri olan İkizler yaşlarının ötesinde bilgi birikimine sahiptirler. Kendi istedikleri şeylere meraklı olurlar. Kendi yoğunlukları ve çalışkanlıkları söz konusu olduğunda kabuğuna çekilmeyi severler. Doğuştan gelen bir meraka da sahiptirler. Bu onları çeşitli konuları keşfetmeye teşvik eder ve bildikleri hakkında konuşma fırsatını asla kaçırmazlar.

BAŞAK BURCU

Detaya olan düşkünlükleri onları öğrenmeye ve bilgiye iter. Analitik mükemmeliyetçidirler. Başaklar aynı zamanda inanılmaz derecede zekidir. Sevdikleri konular hakkında konuşmaya devam edebilirler.

BOĞA BURCU

Entelektüel burçlar arasında yer alan Boğa burcu bilge burçlardan biridir. Öğrenmeye ve bilgi edinmeye yönelik doymak bilmez iştahları, onları tarih ve sanattan teknoloji ve matematiğe kadar çeşitli alanları keşfetmeye iter.

Tırnak üzerindeki beyaz lekeler tehlike işareti mi? Her tırnakta olması normal mi? İşte yanıtlar