En hızlı pişman olan 3 burç! Pişmanlık o burçlar için alışkanlık

Hayattaki her tecrübe insana başarı ya da hatıra olarak kalmaz. Bazılarına pişmanlık miras gibidir. Bazen de hem alınan hem de alınamayan kararlardan pişman olunur. Pişmanlığı alışkanlık haline getiren burçları yazdık. Bu burçların bazısı kendini suçlar bazıları da sadece olayların farklı gitmesini diler. İşte en hızlı pişman olan 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

En hızlı pişman olan burçların başında Yengeç, İkizler ve Başak geliyor. Pişmanlık bazen motive edebilir bazen de insanı doğru düşünmekten alıkoyar. Pişmanlığından ders alanlar bunu iyi seçimlere dönüştürebilir fakat takılıp kalanlar sadece hayatı kendine zehir eder.

Araştırmalar hem yaşanan pişmanlığın hem de beklenen pişmanlığın gelecekte vereceğiniz kararları etkileyebileceğini belirtiyor. İşte en hızlı pişman olan 3 burç...

EN HIZLI PİŞMAN OLAN BURÇLAR

Yengeç: Hassas bir yapıya sahip olan Yengeç alınganlıkla ya da kızgınlıkla birçok şeyi söyler, sonra da pişman olur. Fakat pişmanlıklarından ders çıkarır.

İkizler: Hızlı karar değiştiren İkizler doğru-yanlış diye düşünmekten yaptığına ya da yapacağına pişman olur. Bu yüzden çoğu kez anın tadını çıkaramazlar.

Başak: Her şeyi kendine dert edinen Başak burcu bir şeyleri güzelleştirmek isterken yorulur ve yetişemediğinden pişman olur. Ama kontrol peşini bırakmadığından eski hâlinden kurtulamaz.