En egolu 3 burç! Onlar egonun dibi...

Bazı burçlar karakter yapısı gereği egosu yüksek olur ve onlar baskıya asla gelemez. Bağımsız olan bu burçları bir kalıba sokmak mümkün değildir. Bu kişiler aynı zamanda yönetime de meyillidir. Ama en çok zekaları ve cool olmalarıyla dikkat çekerler. İşte en egolu 3 burç...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Bazı insanların egosu kendinden önce yürür. Özgür ruha sahip bu kişiler hep ilk sırada olmak ister. Derin düşünceye de dalmayı severler, kendileriyle olmayı da severler. Fakat sadece buna da kendileri karar verir. Bu kişilere sigma burçlar da deniliyor. Onların zekaları ve çalışkanlıkları tartışmaya kapalıdır.

EN EGOLU 3 BURÇ

Boğa burcu: Egosuna düşkün Boğa burcu zeki ve donanımlı görünür. Pratik zekâlarıyla dikkat çekerler. Doğru iletişim kurmayı başarırlar.

Oğlak burcu: Oğlak burcu için her zaman bir çözüm yolu vardır. Onlar için liderlik önemli değildir ama bir işi doğru yapmak ve bunu doğru anlatmak önemlidir. Sosyal ortamları idare etmeyi iyi bilirler.

Aslan burcu: İlgi odağı olmayı önemseyen Aslan burcu bu hâliyle bile cool görünür ve karakterini olduğu gibi yansıtır. İş bitirmeyi ve çözüm sunmayı severler. Ama tam anlamıyla yürüyen ego diyebiliriz...