En egoist 5 burç! Burnu büyük demek bile hafif…

Bazı insanlar kendi ihtiyaçları ve istekleri dışında hiçbir şeyi önemsemezler. Onların çıkarları söz konusu olduğunda duyguları küçümserler. Bu kişilerin burçlarını tahmin etmek aslında zor değil. Çünkü onlar toplumda en egoist burçlar olarak bilinir. Kendilerini üstün hisseden bu burçları kaleme aldık. İşte en egoist 5 burç…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

İlişkilerde egoist burçlarla başa çıkmak zordur. Çünkü onlar partnerlerinden kendilerini daima üstün hissederler.

Astroloji egoist burçları 5 grupta topluyor. Bu kişiler rekabetçi, hırslı ve çıkarcı yönleriyle bilinir ve onları durdurmak zordur.

EGOİST 5 BURÇ

Egoist burçlar kendilerini üstün ve önemli biri olarak görme eğilimindedir. Bu durum, bazen kibirli olarak algılanabilir.

Koç burcu

Koç burçları rekabetçi ve hırslı doğalarıyla bilinirler. Kendilerini herkesten üstün görürler ve bunu da karşısındakine hissettirirler. Kontrol sahibi olma arzuları ilişkilerdeki uzlaşmayı çıkmaza sürükler. Egoları şiştiğinde, aşırı iddialı ve talepkâr hale gelebilirler ve kendi ihtiyaçlarını partnerlerininkinden üstün tutabilirler.

İkizler burcu

İkizler burcunun egosu tehdit edildiğinde, ilişkilerde aşırı savunmacı ve tartışmacı olabilirler. Eylemlerinin sorumluluğunu almaktan kaçınma eğiliminde olabilirler ve partnerlerini suçlamak gibi ego odaklı davranışlarda bulunabilirler.

Boğa burcu

İnatçılıkları ve sahiplenici olmalarıyla bilinen Boğa burcu kıskanç olabilir. Bu yüzden farklı görüşü kabul etmekte zorlanırlar. Ayrıca bir hak sahibi olma duygusu sergileyebilirler ve hatalarını veya kusurlarını kabul etmekte zorlanabilirler.

Akrep burcu

İddialı olan Akrep burcu egoları kontrol altında tutulmadığında, ilişkilerde aşırı benmerkezci ve baskıcı olabilirler. Partnerlerinden sürekli onay ve ilgi bekleyebilirler ve görmezden gelindiklerini veya takdir edilmediklerini hissederlerse egoları kolayca incinebilir.

Aslan burcu

Yoğun bir kişiliğe sahiptirler ve çok tutkuludurlar ancak egoları söz konusu olduğunda, ilişkilerde aşırı şüpheci ve ketum olabilirler. Kin tutma eğiliminde olabilirler. Çünkü hafızaları çöp gibidir. İhanete uğradıklarını hissederlerse intikam almaya çalışabilirler, bu da manipülasyon veya kontrol edici davranış gibi ego odaklı davranışlara yol açabilir.