En dost canlısı 3 burç

Dost canlısı sıcakkanlı ve içten insanlar için kullanılır. Dost canlısı olanlarla rahatça paylaşım yapabilirsiniz. Peki en dost canlısı 3 burç hangisi? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Dosta canlısı insanlar cana yakın olurlar. Paylaşım yapmayı severler. Sevecendirler. Peki en dost canlısı 3 burç hangisi? İşte cevabı...

EN DOST CANLISI 3 BURÇ

KOÇ: Koç burçları ücretsiz dert dinlerler. Dertlere deva olmaya çalışırlar. Yardımsever ve fedakardırlar. Karşılık beklemezler. İçten davranırlar. İçlerinden gelmiyorsa asla ne dert dinlerler ne konuşurlar. Yapmacıklık hiç onlara göre değildir.

BOĞA: Boğa burçları yardım edebilecekleri bir konuda geri çekilmezler. Ellerinden geleni yapmaya özen gösterirler. Yanlarındaki insana moral gücü verebilirler. Bundan hiç gocunmazlar. Yeter ki sözleri kaale alınsın. Boğa burcu dost canlılığı meşhurdur. Onların derdini kendi dertleri gibi görebilirler.

BAŞAK: Başak burçları dertlere deva olmaya bayılırlar. Çözüm üretmeyi severler. Pratik zekaları ile ortamların danışılan insanı olurlar. Başak burcu dostluğu uzun sürelidir. Dostlarına değer verirler. Kolayca dostluklarını bitirmezler.

16 Aralık 2021 günlük burç yorumları! Boğa şanslı Terazi yorgun