En depresif 3 burç

Burçların özellikleri kimi zaman ilişkilerde yol gösterici oluyor. Yengeç, Boğa ve Başak en depresif 3 burç arasında yer alıyor. Peki, yengeç, boğa ve başak burcunu depresif yapan özellikler hangileri?

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Yengeç, Boğa ve Başak en depresif 3 burç olarak biliniyor. Birbirinden farklı özelliklere sahip olan 3 burç psikoloji konusunda hemen hemen ortak özelliklere sahip. İşte en depresif 3 burcun özellikleri...

YENGEÇ

Duygusal burç olan Yengeçler için bir şeyi kafaya takmak için bahaneye gerek yoktur. Çünkü nedensiz de üzgün ve alıngan olabilirler. Duygularını kendilerine saklayan Yengeçlerin psikolojisi anında dağılabilir.

BOĞA

İnatçı kişilik yapısına sahip olan Boğa burçları her şeyin istediği gibi olmamasına tahammül edemezler. Her ortamda kendilerini düşünerek hareket ederler, bir şeyler yolunda gitmeyince ise depresyona meylederler. Bu durum onlarda günlük hayatta konsantre bozukluğuna neden olur.

BAŞAK

Takıntılarıyla bilinen Başak burçlarının düzen hastalığı kişilik bozukluğuna kadar gidebilir. Dolayısıyla başak burcu da en depresif burç grubunda diyebiliriz. Takıntılar ve üstün gelme çabasıyla hem kendi zihinlerini hem de karşısındaki kişinin duygularını zamanla yorarlar.

Zenginliğe düşkün 3 burç