En çapkın 5 erkek burcu! O burçlar asla flörtten korkmazlar

Çekici görünen bazı burçlar aynı zamanda astrolojinin en çapkın burçları olarak öne çıkıyor. Onlar flörtten korkmazlar ve hemen harekete geçerler. Ne doğallıklarından ne de zevklerinden ödün vermeyen çapkın burçları bir araya getirdik. İşte astrolojinin en çapkın 5 burcu...

Astrolojide çapkın burçlar denilince ilk akla gelenler Aslan, Koç, Kova, İkizler ve Akrep oluyor. Peki, bu çapkın burçların özellikleri, ilişkileri de çok konuşuluyor. Biri iletişimiyle ilişkilerini yürütürken diğeri çekiciliğiyle ünleniyor. En çapkın erkek burçlarının özelliklerini derledik.

EN ÇAPKIN 5 BURÇ

Aslan

Girdiği ortamda kadınların dikkatini çekmeyi başaran Aslan burcu ilgiyi sever ve bunu kullanmayı iyi bilir. Başka bir kişiye yaklaşmak veya numarasını istemek söz konusu olduğunda bunu eğlenceli hale getirmesini ve savaşmasını iyi bilir. Seven Aslan burcu kalbini tehlikeye atmaktan korkmaz. Aslan burcuna biri ondan hoşlandığını söylese bile o bunu flört olarak görmeyebilir. Çünkü bir Aslan çoğu zaman birisiyle sırf bir gülümsemek ve mutlu olmak için flört edebilir. Herkesin ayaklarını yerden kesebileceklerini bilmek egolarını okşar. Bir Aslan sevdiği kadına gerekli konforu sağlar ve dünyayı ayaklarına sermek ister.

Koç

Zodyak'ın çapkın burçlarından olan Koç evliliğe zor karar verir. Çünkü onların canlarının istediği gibi yaşamaya bayılır. Flörtten kolay kolay vazgeçilemez. Cesur bir erkek olan Koç burcu hislerini söylemekten korkmaz. Flört isteyen Koç burcu erkeği hemen davette bulunur. İlgilendiğini belli eder, fiziksel teması severler, gösterişten hoşlanırlar.

Kova

Kendine has cazibesi olan Kovalar kendini çok beğenir ve olasılıkları yüksektir. Bu uçuşlara de yansır. Çevrelerinde daima onu beğenenler vardır ve bir Kova bundan haz alır. Çapkın denilince ilk akla gelen Mehmet Ali Erbil de Kova burcudur.

İkizler

Zeki bir flörtöz olan İkizler erkeği harika bir iletişimci ve tam bir sosyal kelebektir. Kendine güveni ve rahat konuşma tarzı ilk etapta sizi onlara çeken şey olabilir. İlgilenen İkizler erkeği sık sık mesaj gönderir, her şeyi konuşmak isterler, hiç beklenmedik konularda dalga geçerler, fiziksel teması severler.

Akrep

Gizli flörtçü Akrep birine kafayı taktı mı durduramazsınız. Akrep burcu sert bir dış görünüşe sahip gibi görünebilirler, ancak çoğu su burcu gibi duygularıyla derinden temas halindedirler. Duygularını aktarmaları kolaydır, dolayısıyla ilgilendiklerini belli ederler. Çapkın Akrep burcu erkeği iltifat yağdırır, güven verir, sahiplenir ve korur.