En az bütçeyle evi değiştiren fikirler! Dekorasyon önerileri

Evinizi dekore etmek istiyor fakat çok para harcamak istemiyorsanız hemen ufak değişikliklere başlayarak bohem bir görünüm veya size özel bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. İşte size birbirinden farklı dekorasyon önerileri...

Yaz geldi, temizlikler başladı ve evdeki fazlalıkları gözden çıkarmanın vakti geldi. Evinizde basit bir duvar halısıyla veya ışıkla ya da fotoğraflarla farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bohem tarzından farklı konseptlere kadar çeşitli dekorasyonlarla dizayn edilmiş evleri sizler için araştırdık. İşte fotoğraflarla size ilham olabilecek ev dekorasyonu önerileri...

Evde en sevdiğiniz hatıralar anlamına gelen fotoğraflarınızla duvarda harikalar yaratabilirsiniz.


Yaz gelince kışlıklarla beraber fazlalıklarda kaldırılıyor. Ama hasır sepetler veya birbirinden farklı kolileri aslında görüntü olarak da kullanabilirsiniz. Özellikle beyaz mobilyalarla uyum yakalamak isteyenler için hasır iyi bir tercih olabilir.

Evde çok büyük bir değişiklik yapmak istemiyorsanız duvarlarda bohem tarzını yakalamanız mümkün. Bir duvarın rengini değiştirebilir veya duvar halısı kullanabilirsiniz.

Yazın vakit geçirmeyi en sevdiğimiz alanlar balkonlar veya teraslar oluyor. Birkaç parça eşya ile bambaşka bir görünüm elde edebilirsiniz.

Son bir yıldır duvarlarda veya evin koridorunda ışıklandırmalar oldukça popüler oldu. Fotoğraflarınızda farklı şekillerde ışıklandırma kullanabilirsiniz.