Kişilik testi! Resimdeki hayvan nerede? Görenler çok şanslı çünkü...

Kişilik testlerinin sonucu tercihleri ve davranışları ortaya çıkarır. Elbette tek başına bu sonuçlara dayanarak insanın kendini tanımlaması yüzde yüz doğru değildir. Fakat en yaygın karakter özellikleri kişilik testleriyle ortaya çıkar. Resimde bir hayvan görseli yer alıyor. Bu hayvanı 5 saniyede bulanların zeki, dikkatli ve hızlı olduğu söyleniyor. İşte insan karakterinin en ayırt edici yönlerini ortaya çıkaran kişilik testi...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Kişilik testleri insanın en ayırt edici yönlerini ortaya çıkarıyor. Zeki misiniz, dikkatli misiniz, hızlı mısınız, gözlemci misiniz? Belki de hiçbiri değilsiniz. Bu kişilik testinde yer alan hayvan görselini 5 saniyede bulabilir misiniz?

İnternette popüler olan kişilik testleri bireylerin kişilik özelliklerini, tercihlerini ve davranışlarını anlamak için kullanılan en eğlenceli aktivitedir. İnternette hayvan görsellerinden şemalara, çizimlere, illüstrasyonlara, optik illüzyonlara kadar farklı kişilik testi bulunmaktadır. Siz 5 saniyede hangi hayvanı görebildiniz?

KİŞİLİK TESTİNE İPUCU

Tabii ki insanın karakteri doğduğu ve yaşadığı çevreye göre şekillenir. Ama mutlaka her karakteri analiz edebilecek ipuçları da vardır.

Size bir ipucu verelim mi? Yapraklarla dolu bu görselde yer alan hayvan bir kertenkele. Hızlarıyla ünlü olan bu kertenkele sizin bulmanızı bekliyor. Bulamayanlar için aşağıda cevaba yer verdik.

KERTENKELEYİ 5 SANİYEDE BULANLARIN KARAKTER ÖZELLİKLERİ

Dikkatli, zeki ve gözlemci birisiniz. Zaman zaman sessizliğiniz yanıltsa da siz odaklanmayı çok iyi biliyorsunuz. Çevrenizden gelen tehlikenin daima farkındasınız. Çabuk düşünüp hızlı hareket edebilen bir karaktere sahipsiniz. Çok yönlü olmanız sizi başarılı yapıyor. Koşullar ne olursa olsun siz sıyrılmayı çok iyi biliyorsunuz. Yeteneklerinizi uyumunuzla birleştirdiğinizde ortaya başarınız çıkıyor. Gizemli ve sakin olmanız da sizi besleyen diğer özellikleriniz. Düzen sizin vazgeçilmeziniz.