En alıngan 3 burç belli oldu! Meğer o kişiler…

Astrologların en alıngan olarak belirledikleri burçlar hangileri hiç düşündünüz mü? İşte alınganlıklarıyla önce çıkan ve duyunca çok şaşıracağınız o burçlar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Durumlara ve olaylara göre değişiklik gösteren alınganlık hali kimi insanlarda daha fazla olabiliyor. Bu, kişilerin karakteristik özelliklerine bağlı olmasının yanı sıra doğduğu aya göre belirlenen burçlarla da ilgili olabiliyor. Eğer sizin de alınganlık özelliğiniz fazlaysa kişilerin karakterine de etki ettiği söylenen burçlarınızdan kaynaklı olabilir. İşte alınganlıklarıyla öne çıkan o burçlar...

1- Balık Burcu

Empati kurma konusunda oldukça başarılı oldukları bilinen balık burçları, hassas olmaları sebebiyle alınganlık özellikleri de oldukça yüksektir.

2- Yengeç Burcu

En duygusal burçlar arasında zirvede bulunan yengeç burcuna sahip olan kişilerde de alınganlık özelliği diğer burçlara göre oldukça fazla olduğu söyleniyor.

3- Aslan Burcu

Yüksek özgüvenleri ve liderlik özellikleri ile bilinen aslan burçları da alıngan burçlar arasında yer alıyor. Kendilerine yapılan olumsuz eleştirileri kabul etmedikleri söylenen aslan burçları, bu tarz bir durumla karşılaştıklarında fazla alınganlık gösterebilirler.