En ağlak burçlar! Kadını da erkeği de aynı melankolikler

Burçlar dünyasının en çok ağlayanlarını derledik. Onlar sözüm ona baya hassaslar. Dünyadaki tüm sıkıntıları onlar yaşıyor gibi davranırlar. Peki en ağlak burçlar hangileri?

Duygusallığı aşıp da melankolikliğe geçil yapan burçların başında Yengeç geliyor. Onlar üzgünken yaşam sevinçleri sıfıra iner. İşte detaylar...

YENGEÇ BURCU

Genel özelliği alınganlık olan Yengeç burcu, sadece alınganlığından dolayı değil aynı zamanda empati yeteneği sayesinde de karşısındaki kişilerin duygusuyla dakikalar içerisinde gözyaşlarına boğulabilirler. Modu yüksek olduğu zamanlarda neşesiyle bilinen yengeç burçları, modunu yakalayamadığı günlerde ise oldukça alıngan ve hassastırlar.

En ağlak burçların başında gelen Yengeç burcu, duygularını belli etmek istemez ise kendisine kimsenin görmeyeceği bir yer belirler ve yine de bir şekilde ağlayarak içini döker.

BALIK BURCU

En duyarlı burçlardan birisi olan balık burcu, aynı zamanda bu duyarlılığı ile de çok çabuk karşısındaki kişinin duygularını hisseder. Balık burcu biriyle dertleşmeden önce iki kez düşünmeniz gerekir. Nedeni ise sizin az ağladığınız konuda sizden çok daha fazla ağlayabilirler...

BOĞA BURCU

Aklından ziyade kalbi ile hareket eden boğa burcu en hassas burçtur. Merhametli olması ise en belirgin özelliğidir.

Boğa burçları duygusal olduğunu iyi bildiği için karşı tarafa bu özelliği göstermemek için çaba sarf eder. Kalbi kırılan boğa burcunu hayata geri döndürmek ise bir hayli zor olur.