Söz ve nikâh hediyeliklerinde son trendler

Düğün, nişan, söz ve nikâh hediyeliklerinde trendler gelin ve damat adayları tarafından araştırılıyor. Bahar ve yaz aylarında evlenmeyi düşünenler için Eminönü'nde söz ve nikâh hediyeliklerinde trendleri bir araya getirdik. İşte Mor Papatya okuyucularına özel hediyelik fiyatları ve trendler...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Merve Kantarcı Çulha

Söz, nişan, nikâh ve düğün... Birbirinden özel anıların yer aldığı özel günlerde sevdiklerini güzel hediyeliklerle karşılamak isteyenler söz, nişan ve nikâh hediyeliklerini araştırıyor. Peki, söz ve nikâh hediyeliklerinde trendler neler? Düğün hediyeliklerinde fiyatlar nasıl? 2021 bahar ve yaz sezonunda söz, nişan ve nikâh hediyeliklerinde son trendler için Eminönü'nün yolunu tuttuk. İşte Mor Papatya okuyucularına özel hediyelik trendleri ve fiyatları...

Herkesin evlenmeden önce mutlaka bir gün Eminönü Kuru Kahveci Mehmet Efendi Sokağı'na gitmişliği vardır. Bilmeyenler için hemen hatırlatalım, bu sokakta bekarlığa veda partisi, bebek partileri, after parti, söz, düğün, nikâh gibi aklınıza gelen tüm özel günler için hediyelik, aksesuar ve parti malzemeleri satılıyor. Düğün sezonunun açılmasıyla düğün hazırlıkları da başladı. Peki, bu süreçte hediyelikler hazır mı? Hazır olmayanlar için Eminönü'nde alışveriş trendlerini araştırdık.

EMİNÖNÜ'NDE HEDİYELİK FİYATLARI

Herkesin bütçesine göre söz ve nikâh hediyesi bulmak mümkün. Pandeminin de etkisiyle şişede kolonyalar sezonun önde gelen trend hediyelikleri arasında yer alıyor. Bunlar dışında mumlar, magnetler ve oda kokuları da en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Eminönü'nde şişede kolonyalar 3 TL'den başlıyor 20 TL'ye kadar çıkıyor.

MUMLAR

Hediyelik mum trendlerinde fiyatlar seçtiğiniz aksesuara ve mumun boyutuna göre değişiyor. Örneğin pileksi isimlerle donatılmış hediyelik mumlar 15 TL'yi bulurken daha sade çiçekli mumları 8-10 TL arasında satın almak mümkün.

ODA KOKULARI

Oda kokuları bu senenin favorileri arasında yer alıyor. Oda kokularının fiyatları 10 TL'den başlıyor 20 TL'ye kadar seçtiğiniz aksesuara göre değişiyor. Seçtiğiniz hediyeliklerde özel kutu isteyenler için de ayrıca fiyat belirtiliyor.

MAGNETLER

Magnetler hemen hemen her düğün sezonunda seviliyor. Magnetler mumlar ve oda kokularına göre daha uygun. Hatta çok özel bir şey aramıyorsanız paketler hâlinde de satın alıp siz kendiniz evde süsleyebilirsiniz. Bu anlamda büyük paketler hâlinde hazır satılan magnetlerin fiyatı 20 TL'den başlıyor seçtiğiniz modele göre 150 TL'ye kadar çıkıyor.

SABUNLAR

Sabunlar bu sene pandemi nedeniyle daha ön planda. Hatta özel gününde sevdiklerine faydalı olmak amacıyla defne, zeytinyağı gibi doğal hediyelik ürün seçenlerde var. Hediyelik sabunların fiyatı 10 TL'den başlıyor.

SÖZ ÇİKOLATASI

İsteme ve söz çikolatalarında yeni trend sandıklar. Artık çikolatalar çiçeklerle donatılmış isim yazılı sandıklarla ikram ediliyor. Sonrasında da hatıraları saklamak için de tercih edilen bu kutuların fiyatları oldukça uygun. Boş sandıkların fiyatları küçüklerde 50 TL'den başlıyor büyüklerde ise 130 TL'ye kadar çıkıyor.