Ekonomik zayıflama yöntemi: Bu yöntem ile 7 günde 5 kilo vermek mümkün!

Kilo verme sürecine girişecek pek çok insan, çeşitli diyet formüllerini araştırabiliyor. Ayrıca bazı diyet programları ekonomik açıdan zorlayıcı olabiliyor. Öte yandan bu noktada tercih edilecek ekonomik bir zayıflama yöntemi de bulunuyor. Ayrıca söz konusu yöntem ile 7 günde 5 kilo vermek mümkün olabiliyor. Detaylar haberimizde…

Kilo vermek isteyen pek çok insan, çeşitli diyet formüllerini tercih edebiliyor. Öte yandan diyet listeleri, diyetisyen eşliğinde kişiye özel olarak hazırlanabiliyor. Bu nedenle her diyet, herkeste aynı etkiyi oluşturmayabiliyor.

Öte yandan bazı diyet listeleri ekonomik açısından zorlayıcı olabiliyor. Bu noktada tercih edilecek ekonomik bir diyet formülü de bulunuyor. Ayrıca söz konusu yöntem ile 7 günde 5 kilo vermek mümkün olabiliyor.

BU YÖNTEM İLE 7 GÜNDE 5 KİLO VERMEK MÜMKÜN OLABİLİYOR

Kilo verme sürecinde pek çok insan, hurma diyetini tercih edebiliyor. Çünkü kolay bir şekilde uygulanabilen hurma diyeti, bazı diyet listelerine göre ekonomik olarak ön plana çıkabiliyor. Ayrıca hurma yöntemi ile 7 günde 5 kilo vermek mümkün olabiliyor. İşte söz konusu kilo verme yönteminin uygulanışı;

Sabah: 7 adet hurma ve 1 kase light yoğurt.

Öğle: 7 adet hurma ve 1 kase light yoğurt.

Akşam: 7 adet hurma ve 1 kase light yoğurt.

Dikkat: Kilo verme konusunda faydalı olabilen hurma yöntemini, alerji etkisi oluşabilecek veya farklı bir sağlık rahatsızlığı geçirme ihtimali bulunan kişilerin uzman bir doktora danışarak tercih etmeleri gerekir.

Herkesi şaşırttı: 88'den 50'ye düştü! Yağmur Sarıoğlu'nun kilo verme sırrı ortaya çıktı