Ebru Şallı kahvaltısı! Hem güzelleştiriyor hem zayıflatıyor

Ebru Şallı fiziği ve güzelliğiyle ne yiyip içtiği en çok merak edilen mankenler arasında yer alıyor. Ebru Şallı'nın kilo aldırmayan kahvaltısını sizler için derledik. İşte Ebru Şallı'nın sofrasında eksik etmediği kahvaltılıklar…

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Ebru Şallı'nın kahvaltı sofrasını sizler için derledik. Güzelliği ve fiziğiyle beğenilen mankenler arasında olan Ebru Şallı sofrasında neler bulunduruyor? Kahvaltıda tükettiği besinlerin faydaları neler? Tüm soruların yanıtını sizler için derledik.

Kahvaltıyı çoğumuz severiz. Fakat çeşitlilikten dolayı da kilo almaktan korkarız. Fakat Ebru Şallı yıllardır fit vücuduyla değişmiyor. Bu durumu sağlıklı beslenmesine borçlu olduğunu her fırsatta dile getiren Şallı'nın kahvaltı sofrasında gelin bakalım neler var?

Yaban mersini: Ebru Şallı'nın kahvaltısından, ara öğününden hatta yaptığı tatlılarda eksik olmayan bir meyve varsa o da yaban mersini. Sindirim sistemini koruyan yaban mersini beyin sağlığından kan şekerine kadar her derde deva bir meyve.

Detoks çayı: Ebru Şallı yeşil çayı ya da diğer bitki çaylarını beslenmesinden eksik etmiyor. Çünkü bitki çayları hem kilo aldırmıyor hem de formu koruyor.

Maydanoz: Diyet yapanlar maydanozun ne kadar önemli olduğunu bilir. Maydanoz hem ödem attırır hem de sindirimi hızlandırır.

Ceviz: Ceviz besleyici ürünlerden biri. Tokluk hissini uzatan ceviz kilo vermeye de yardımcıdır.

Kansızlık için birebir! Ender Saraç önerdi! Sirke eklerseniz ilaç gibi

Dünyadaki en popüler diyet! Bunamayı önlüyor