Ebru Şallı'nın 5 adımda cilt bakımı! İşte pürüzsüz cildinin sırrı

Ebru Şallı'nın 5 adımda cilt bakımı önerilerini bir araya getirdik. Parlak ve pürüzsüz cildiyle dikkat çeken Ebru Şallı cilt bakımında en önemli üç faktörün köpük, peeling ve tonik olduğunu belirtiyor. İşte Ebru Şallı'nın 5 adımda cilt bakımı önerisi...

Güzelliği ve pürüzsüz cildiyle dikkat çeken Ebru Şallı'nın cilt bakımı tercihlerini bir araya getirdik. 5 adımda pürüzsüz cilde sahip olabilirsiniz. Takipçileri için cilt bakımıyla ilgili videolar paylaşan Ebru Şallı, pürüzsüz cildin köpük, peeling ve tonik üçlüsüne bağlı olduğunu söyledi.

1.Kremlerden faydalanmak için gözenekler açılmalı. Bunun için kese yapmak oldukça yararlı. Ayrıca kayısı, ceviz, avokado gibi doğru besinlerle cilt beslenmelidir.

2. Köpükle temizleyin, peti önce sert tarafıyla burun kenarlarına uygulayın ve daha sonra alnınızı ovalayarak cildinizi temizleyin. Yumuşak tarafıyla da silin.

2. Günlük enzim spirit gözenekleri açıyor ve gözenekleri sıklaştırıyor. Siyah noktalara da iyi geliyor. Pütür pütür bir görüntü oluyor. Bu da ekstra parlaklık veriyor.

3. Gözaltı bakımı için oksijenli krem kullanabilirsiniz. Günlük peelingi her gün yapabilirsiniz.

4. Tonik kullanımı çok önemli. C vitaminli bir tonik kullanımı olabilir.

5. Gündüz ve gece kremi kullanılmalıdır. Kirpik bakımında argan yağı kullanabilirsiniz. Kulak temizleme çubuğuyla argan yağını kirpiklerinize sürerek kullanabilirsiniz.

Çağla Şıkel'in makyajdan önce yaptığı 8 cilt bakımı