Ebru Şallı'dan karın yağlarını eriten 3 pilates hareketi

Ebru Şallı türk kadınlarına pilatesi sevdiren kişi olarak biliniyor. Pilates karın yağlarını eritmek için yapılan sporlardan biri. Pilates hareketleriyle selülitlerden kurtulabilir daha ince bacaklara sahip olabilirsiniz. Peki Ebru Şallı'nın karın yağlarını eriten 3 hareketi nedir? İşte karın yağlarını yok eden 3 hareket...

Ebru Şallı, sağlıklı formunu yıllardır pilates yapmasına ve sağlıklı beslenmesine bağlıyor. Ebru Şallı karın yağlarını eritmek isteyen kadınlara pilates ile yol göstermeye devam ediyor. Peki Ebru Şallı'nın karın yağlarını eriten 3 hareketi nedir? İşte karın yağlarını yok eden 3 hareket...

KARIN YAĞLARINI YOK EDEN 3 PİLATES HAREKETİ

1-Dizleri 90 derecelik açıyla bükün, eller ensede, dirsekler açın. Karnı iyice içeri çekin, kaburgayı kapatın.

Bu pozisyonda nefes verirken omuzlarınızı yerden sıyırarak dizlerinizi başınıza doğru yaklaştırın. 15 kez açılıp kapanarak tekrarlayın.

2-Bu egzersiz özellikle göbekteki yağları yakmaya yarıyor. Ellerinizle başınızı destekleyin. Dirsekler sonuna kadar açık. Bacaklarınızı uzatın. Nefes alın, verirken baş ve dizleri birbirine yaklaştırın. Nefes alırken bacaklar açık, verirken kapalı... Hareketi 15 kez tekrarlayın.

3-Sırtüstü yatar pozisyonda karnınıza doğru bakın ve bacakları dizlerden bükerek masa pozisyonu alın. Nefes alın, verirken karnı içeride tutarak sırtın üst kısmını yerden kaldırırken bir elinizle dizin iç kısmın, diğeriyle dış tarafını tutun ve diğer bacağı göz hizasında uzatın. Her nefes verişte bacak değiştirin. Her iki bacakla 5, toplam 10 kez tekrarlayın.