Ebru Şahin'in vazgeçemediği 3 aksesuar

Hem fiziği hem de seçimleriyle çok beğenilen Ebru Şahin'i mercek altına aldık. Şu sıralar Cedi Osman'ın evlilik teklifine evet demesiyle çok konuşulan Ebru Şahin'in en çok kullandığı 3 aksesuarı bir araya getirdik. İşte Ebru Şahin ve birbirinden farklı kombinleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Ebru Şahin'in kombinleri hem çok beğeniliyor hem de çok konuşuluyor. Şu sıralar Cedi Osman'ın evlilik teklifine evet demesiyle çok konuşulan Ebru Şahin, sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla da gündem oldu. Ünlü çiftin birbirine uyumlu kombini takipçilerin gözünden kaçmadı.

Ünlülerin kombinleri popüler oluyor. Özellikle çift uyumuyla çok beğeni alan ünlüler arasında Ebru Şahin ve Cedi Osman yer alıyor. İşte Ebru Şahin'in en çok kullandığı 3 aksesuar...

ŞAPKA

Şapkaları yaz kış çok seven Ebru Şahin, her stil şapkayı kombinlerine uydurmayı başarıyor. Son olarak paylaştığı evlilik teklifi fotoğrafında da bu hayranlığı görmemek elde değil.

BANDANA

Ebru Şahin'in hemen hemen birçok fotoğrafında bandana görmek mümkün. Saçlarıyla, yüzüyle kendine uygun renk tercihiyle ve gülüşüyle bandana enerjisini tam olarak yansıtıyor.

HALKA KÜPE

Ebru Şahin takı anlamında çok aksesuar tercih etmeyen ünlüler arasında yer alıyor. Fakat halka küpeler Ebru Şahin'in vazgeçilmezi.