Duygu fakiri 3 erkek burcu

Duygusal ilişki yaşamak birçok kadının hayalini süslüyor. Ancak bazı erkeklerde duygusallık az miktarda bulunuyor. Duygusuz bir erkek ile ilişki yaşamak ise hislerini yoğun yaşayan kadınlar için ızdırap oluyor. Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu... Peki hangi burcun erkekleri duygu fakiri? İşte duygusal kızların uzak durması gereken 3 erkek burcu...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Duygusal erkekler merhametli, vicdanı ve nezaketli olurlar. Tüm bu özellikler ise bir kadının erkekte aradığı şeyler ile aynı. Peki hangi burcun erkekleri duygu fakiri? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burcu... İşte duygusal kızların uzak durması gereken 3 erkek burcu...

DUYGUSUZ ERKEK BURÇLARI

AKREP: Zeki, ince düşünceli ve azimli Akrep burcu erkeğini elinde güllerle hayal ediyorsanız yanılıyorsunuz. Sevgisini ve hislerini asla belli etmeyen Akrep erkeği tam bir ketum. Bir de Balık burcu kadını iseniz Akrep erkeğinin sokağından dahi geçmeyin.

BAŞAK: İnce eleyip sık dokuyan Başak burcu erkeğinin zihniyeti pragmatistir. Faydacı ilişkilerden hoşlanır. Karşısındaki kadın Başak erkeği için fedakarlık yaptıkça değer kazanır. Bu ise Başak burcunun koşulsuz sevme duygusunu tatmasına izin vermez.

ASLAN: Aslan burcu içten duygusal olsa dahi övülmediği müddetçe duygularını ifade etmez. Sürekli sırtının sıvazlanılmasını ister. O hep sahnede siz ise onu alkışlayan seyirciler arasında olursanız bir ilişki yaşayabilirsiniz. Aslan burcu erkeği zaman zaman duygularını açığa vurmayı dahi kendine yediremez. Gurur abidesi aslanlar ile ilişki yaşamak için alttan almayı öğrenmeniz gerekebilir.