Duvarda yağ lekesi varsa bu yöntemi deneyin! Oysa çözümü bu kadar basitmiş

Duvarda oluşan yağ lekesi, hemen herkesin moralini bozar. Çünkü inatçı bir leke olmasının yanı sıra kötü bir görüntü oluşturur. Öte yandan duvardaki yağ lekesini çıkartmanın, ''oysa çözümü bu kadar basitmiş'' bile dedirtebilen bir yolu bulunuyor. Detaylar haberimizde…

Duvarda kazara oluşan yağ lekesi, pek çok insanın canını sıkar. Çünkü oluşan yağ lekesi, duvarda kötü bir görüntü oluşturur. Bunun sonucunda ise birçok insanı rahatsız eder. Bu nedenle pek çok insan tarafından duvardaki yağ lekesini temizlemenin yolları araştırılıyor.

Bu noktada tercih edilecek bir temizleme yöntemi, ''oysa çözümü bu kadar basitmiş'' bile dedirtebiliyor. Çünkü duvardaki yağ lekesini pratik bir şekilde temizlemede yardımcı olabiliyor.

DUVARDA YAĞ LEKESİ VARSA BU YÖNTEMİ DENEYİN

Duvarda ortaya çıkan yağ lekesini temizlemenin birçok farklı yolu bulunuyor. Bu yollardan biri, pratik bir şekilde gerçekleşiyor. Bu nedenle söz konusu yöntemin denenmesi tavsiye ediliyor. İşte o yöntemin uygulanışı;

Bir kaba karbonat ve sirke koyularak karıştırılır.

Elde edilen karışım ve uygun bir bez ile duvardaki yağ lekesi temizlenir.

Temizleme işleminden sonra duru bir bez ile kurulama yapılır.

Böylece duvarda oluşan yağ lekesinin temizlendiği görülebilir.

Dikkat: Duvarların yapı malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu sebeple yukarıdaki yöntem, mevcut duvara zarar verebilecek nitelikteyse uygulanması tavsiye edilmez.

Fırın tepsisini böyle temizleyin! Zahmetsizce tertemiz oluyor