Duvara gelen yağ lekesini çıkartmanın yöntemi! Meğer bu kadar basitmiş

Yağ lekesi nereye damlarsa damlasın problem haline gelebilir. Çünkü zamanında çıkartılmayan yağ lekesi, inatçı bir kire dönüşebilir. Bu noktada duvara gelen yağ lekesini çıkartmanın yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca bazı yöntemler sonucunda duvara gelen yağ lekesini çıkartmak için meğer bu kadar basitmiş bile denilebilir. İşte detaylar…

Duvara gelen yağ lekesini çıkartmanın yöntemleri birçok insan tarafından araştırılıyor. Çünkü inatçı bir leke haline dönüşebilen yağ lekesi, duvara geldiğinde de oldukça uğraştırıcı olabilir. Bunun yanı sıra duvara gelen yağ lekesini çıkartmanın kolay bir yöntemi de bulunuyor. Söz konusu yöntem duvara gelen yağ lekesini çıkartmak için meğer bu kadar basitmiş bile dedirtebiliyor.

DUVARA GELEN YAĞ LEKESİNİ ÇIKARTMANIN YÖNTEMİ

Duvara gelen yağ lekesini çıkartmak için birçok farklı yöntem denenebilir. Ancak bazı denenen yöntemler uğraştırıcı olurken bazıları basit olabilir. Nitekim duvara gelen yağ lekesini çıkartmanın en basit yöntemlerinden biri aşağıda yer alıyor.

Duvara gelen yağ lekesini çıkartmak için sirke ve karbonat tercih edilebilir. Bu yöntem için bir kaba sirke ve karbonat koyularak karıştırılır. Ardından uygun bir bez yardımı ile duvara gelen yağ lekesi temizlenir. Temizleme işlemi bittikten sonra kurulama işlemi yapılır. Ayrıca kurulama işlemi gerektiği takdirde iki kere de yapılabilir. Kurulama işlemi de bittikten sonra duvara gelen yağ lekesinin çıktığı görülebilir.

Not: Duvardaki boyanın yapısı değişiklik gösterebilir. Bu nedenle yukarıdaki yöntem uygulanmadan önce, duvara zarar vermeyeceğinden de emin olunması tavsiye edilir.

Fırında oluşan yağ lekesini çıkartmanın yöntemi! Oysa bu kadar kolaymış