Duş başlıklarını temizlemenin yolu! Lekeli görüntü ortadan kayboluyor

Duş başlıklarında oluşan kötü görüntü birçok insanı rahatsız eder. Bu nedenle pek çok insan, duş başlıklarındaki lekeli görüntüyü temizlemenin yöntemlerini araştırıyor. Bu noktada tercih edilecek bir yöntem ise, pratik bir şekilde lekeli görüntüyü adeta ortadan kaybediyor. Detaylar haberimizde…

Duş başlıklarında zamana ve kullanıma bağlı olarak lekeli bir görüntü ortaya çıkabilir. Ayrıca bu lekeler kireçten kaynaklı da olabilir. Oluşan kireç ise, su akışında soruna sebep olabilir. Bu nedenle lekeli görüntü hem istenmez hem de duş başlıklarındaki verimliliği düşebilir.

Duş başlıklarında leke oluştuğunu gören pek çok insan ise, bu sorunu gidermenin yöntemlerini araştırıyor. Peki, duş başlıklarını temizlemenin yolu nedir? Bu noktada bir yöntem, lekeli görüntüyü adeta ortadan kaybedebiliyor.

DUŞ BAŞLIKLARINI TEMİZLEMENİN YOLU

Duş başlıklarında oluşan lekeli görüntüyü temizlemenin birçok farklı yöntemi bulunuyor. Ayrıca bu yöntemlerden biri pratik şekilde gerçekleşiyor. İşte söz konusu yöntemin uygulanışı;

Eşit miktarda sirke ve su bir kaba koyulur.

Ardından karıştırılır ve plastik bir torbaya aktarılır.

Sonra lekeli duş başlıkları hazırlanan torbaya yerleştirilir ve ortalama 15-20 dakika bekletilir.

Süre tamamlandıktan sonra çıkartılır ve durulanır.

Bu yöntemin sonucunda duş başlıklarındaki lekeli görüntünün adeta kaybolduğu görülebilir.

Not: Duş başlıklarının üretim malzemesi farklı gösterebilir. Bu nedenle yukarıdaki yöntem, mevcut duş başlığına zarar verebilecek nitelikteyse uygulanması önerilmez.