Duş başlıkları tertemiz olacak! Oysa çözümü bu kadar basitmiş

Duş başlıklarını temizlemenin birçok farklı yöntemi bulunuyor. Bu yöntemlerden bazıları kolayca gerçekleşirken, ötekileri daha uğraştırıcı olabiliyor. Ayrıca söz konusu kolay yöntemlerden biri, ''oysa çözümü bu kadar basitmiş'' bile dedirtebiliyor. Peki, söz konusu yöntem nedir? İşte duş başlıklarını temizlemenin kolay yolu…

Duş başlıklarını temizlemenin basit yolları birçok insan tarafından merak edilerek araştırılıyor. Çünkü duş başlıklarında hem zamana hem de kullanıma bağlı olarak lekeli bir görüntü ortaya çıkabilir.

Oluşan lekeli görüntü, rahatsız edici olmasının yanı sıra su akışında engele sebep olabilir. Bu nedenle pek çok insan, duş başlıklarını temizlemenin yollarını araştırıyor. Çünkü bu noktada her yöntem istenilen sonucu vermeyebilir.

Peki, duş başlıklarını temizlemenin kolay ve etkili yolları var mı? Bu noktada tercih edilecek bir yöntem hem, ''oysa çözümü bu kadar basitmiş'' dedirtebiliyor hem de duş başlıklarını adeta tertemiz yapıyor. Peki, söz konusu yöntem nedir?

DUŞ BAŞLIKLARINI TEMİZLEMENİN YOLU

Duş başlıklarını temizlemenin birçok farklı yöntemi bulunuyor. Bu yöntemlerden bazıları uğraştırıcı olurken, diğerleri pratik bir şekilde gerçekleşebiliyor. Ayrıca söz konusu pratik yöntemlerden biri aşağıda yer alıyor.

Eşit miktarda sirke ve su bir kaba yerleştirilir.

Sonra karıştırılır ve plastik bir torbaya koyulur.

Ardından duş başlıkları da torbaya koyularak ortalama 15-20 dakika bekletilir.

Süre dolunca çıkartılır ve durulanır.

Bu sayede duş başlıklarındaki lekelerin kolayca temizlendiği görülebilir.

Not: Duş başlıklarının üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu sebeple yukarıdaki yöntem, mevcut duş başlıklarına zarar verebilecek nitelikteyse uygulanması tavsiye edilmez.