Duş başlıkları pırıl pırıl oluyor! İşte tıkanmış başlığı açmanın kolay yolu…

Duş başlıklarını temizlemenin kolay yöntemleri birçok insan tarafından araştırılabiliyor. Çünkü tıkanan başlığı açmak kimi zaman oldukça zorlayıcı olabiliyor. Öte yandan duş başlıklarını temizlemenin bazı pratik yöntemleri de bulunuyor. İşte detaylar…

Duş kabininde yıkanmak için tasarlanan duş başlıklarında kullanıma bağlı olarak kireç oluştuğu görülebilir. Ayrıca söz konusu kireç sadece kötü bir görüntü oluşturmaz, su akışını da engelleyebilir. Öte yandan duş başlıklarında kir ve bakteri oluşması, sağlık açısından da tehdit oluşturabilir. Bu nedenle zaman zaman temizlenmesi de gerekir.

Duş başlıklarını temizlemek bir ihtiyaç haline gelebiliyor. Bu nedenle tıkanmış başlığı açmanın kolay yolları da araştırılabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek bazı yöntemler, duş başlıklarını pırıl pırıl yapabiliyor.

DUŞ BAŞLIKLARINI TEMİZLEMENİN PRATİK YOLU

Duş başlıklarını temizlemenin birçok farklı yolu bulunuyor. Ancak bu yollardan bazıları uğraştırıcı olabiliyor. Öte yandan duş başlıklarını temizlemenin pratik yöntemlerinden biri aşağıda yer alıyor.

Eşit miktarda sirke ve su bir kapta karıştırılır.

Ardından plastik bir torbaya koyulur.

Devamında duş başlığı da hazırlanan torbaya yerleştirilir ve etrafı sarılır.

Ortalama 15-20 dakika bekletildikten sonra duş başlığı çıkartılır ve durulanır.

Bu yöntem sayesinde duş başlıklarının pırıl pırıl olduğu ve tıkanıklıkların açıldığı görülebilir.

Dikkat: Duş başlığının üretim malzemesi farklı hassasiyet gösterebilir. Bu nedenle yukarıdaki yöntem mevcut duş başlığına zarar verebilecek nitelikteyse, uygulanması tavsiye edilmez.

Duş kabini temizlemenin pratik yöntemleri! Cam ve çerçeve pırıl pırıl oluyor