Dünyaca ünlü oyuncunun güzellik sırrı su içmek ve güneşlenmemek

Dünyaca ünlü oyuncu Naomi Watts güzelliğinin sırrını su içmeye ve düzenli uykusuna borçlu olduğunu belirtiyor. 51 yaşındaki güzel oyuncu asla güneşlenmediğini belirterek güzel ve genç kalmanın sırrını anlattı.

Karantina döneminin öne çıkan isimlerinden olan yıldız oyuncu Naomi Watts güzelliği ile alakalı bilinmeyenlerini anlattı. Asla güneşlenmediğini ifade eden 51 yaşındaki usta oyuncu "Yaşınızla barışmanız gerekiyor. İyi ve kötü günleriniz elbette olacaktır. Geceleri en az sekiz saat uyur ve gün içinde minimum iki litre su içerim." dedi.

NTV'de yer alan habere göre usta oyuncu Naomi Watts, güzellik sırları hakkında bir dergiye açıklamalarda bulundu. Watts, güneşin zararlı ışınlarından olabildiğince kaçındığını, her gün koruyucu krem kullandığını ve yazın deniz kenarına gittiğinde asla güneşlenmediğini ifade etti.

51 yaşındaki oyuncu şu sözleri dile getirdi: "Yaşınızla barışmanız gerekiyor. İyi ve kötü günleriniz elbette olacaktır. Onun dışında geceleri en az sekiz saat uyur ve gün içinde minimum iki litre su içerim." Watts, karantina döneminde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmişti.