Dünyaca ünlü dev giyim markasından Çin Astrolojili tanıtım! Başrolü tavşanlar üstlendi

Yeni yıl kutlamaları için yeni bir koleksiyon üreten dünya markası ilgi çekici bir yöntemle görücüye çıktı. Çin Takvimi'nin bu yıl ki burcu olan tavşanları öne çıkaran tanıtımla adından söz ettirdi. Masalsı bir katalog çekimine imza atan giyimde dünya markası olan koleksiyon gözde oldu. İşte Çin Astrolojili yeni tasarımlar...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Moda 2023 yılında arşa çıkan tasarımlarla herkesi etkilemeyi başardı. Uzun soluklu durağanlıktan sonra dev markalar yeni kolesksiyonlara imza atarken en beğenilen dünya markası yine ilginç tanıtımlarla piyasaya çıktı.

Gucci yeni yıl tanıtımında Çin Astrolojisinin bu yıl ki burcunu öne çıkarttı. Tavşanlarla yapılan tanıtımda tıpkı burcun özellikleri gibi sakinlik ve uysallık ana tema oldu.

ÇİN ASTROLOJİLİ YENİ TASARIMLAR

Masalsı çekimlerde özellikle Çinli mankenleri kullanan dev markanın dikkat çekici tarafı ise tasarımlarında yeni renkler yeni parçalar ancak eskiye yönelik çizgiler ve kombinler yer aldı.

Optik illizyonların bir araya geldiği kombinlerde öne yine markaya ait olan sarı tonları hakim oldu.

Çantalardan ayakkabılara ve aksesuarlara kadar her parçaya yer veren marka bu kombin tamamlayıcısında ise tavşanları kullandı.

'Tavşan Yılı' adlı tanıtımda üretilen her bir parçanın sınırlı olması ise moda meraklılarını hareketlendirdi.

Milyon dolarlık parçalar kısa sürede sitede tükenme noktasına geldiğine dair iddialarda bulunuldu. Marka son yıllarda ataklı bir değişime gitmesi her yönden insanı kendine çekti.

Geçmeyen örgü modası 2023 yılında kombinlerdeki yerini aldı! İç ısıtıyor...

Tek bir besinle 10 yaş gençleşebilirsiniz! Yaşlanmayı durduruyor