Dünya yansa umurunda olmayacak 3 burç

Yetiştirilme tarzınız, çevreniz ve kişisel deneyimleriniz omurganızı şekillendiriyor lakin yıldızların da hakkını verelim. Tamamen kaygısız olmak mümkün değil bu çağda ama gerçek şu ki; dünyada olup bitenlere kör bakmasa da, gamsız tutum sergileyebilen insanlar var.

Aksam.com.tr/Mor Papatya

İşte zor durumlarda bile sakin ve kaygısız kalabilen, dünya yansa umurunda olmayacak 3 burç:

İKİZLER: Kötü şeylerin her daim farkındalar ama başlarına gelenlerle nasıl baş edebileceklerini çok iyi biliyorlar. Önlemleri ise pratik zekaları... Yanlış konusunda endişelenmezler. Hayatlarına pozitiflik katmayan şeylerden kolayca vazgeçebilir, eğlenmenin yolunu bulur ve kara kara düşünmekten hızla sıyrılırlar.

BALIK: Balıkların bu listede olması şaşırtıcı gelebilir. Evet, kaygısızlar! Çünkü kendileriyle ilgililer daha çok ve olanı beklemeden kabul etme konusunda güçlü bir yeteneğe sahipler. Umursayıp, umursamayacakları şeyleri seçer, eleştirilmeyi sevmez ve bu onları son derece gamsız hale getirebilir.

KOÇ: Harekete ve özgürlüğe aşık olan Koç, gamsızdır. İstedikleri hayatı yaşamaya inanır. Eğlenmek için kendine sürekli alan oluşturmaya çalışan Koç, doğal ve hafif oyunları sever. "Gamlı baykuş" olmak onlara göre değildir. Kendisini kaygılandırabilecek her şeyden gülümseyerek uzaklaşır.

"Hayat %10 başınıza gelenler ve %90'ı buna nasıl tepki verdiğinizdir."
Charles R. Swindoll

Hesaplaşma, gerilim ve yüzleşme... Hayatı sorgulatan 5 film

Sürekli ilgi isteyen 3 burç

Bu 3 burcun damarına basmayın!