Düğün kıyafeti arayanlara göz kamaştıran yaz stilleri! Sinem Kobal mı Kendall Jenner mi?

Kutlamalar, düğünler, kına geceleri, nişanlar, partiler... Kısacası kutlama sezonu açıldı ve bu sezonda en zoru kıyafet seçmek. Her destinasyon farklı bir kıyafet modelini çağrıştırıyor. Plaj konseptinden şehir düğünlerine kadar her programda kullanabileceğiniz yaz elbiselerini derledik. Düğüne uygun kıyafet modeli arayanlara Kendall Jenner'den Sinem Kobal'a kadar yaz stillerini derledik. İşte yaz düğünlerine uygun kıyafet modelleri...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Kutlamalar ve enerji dolu yaz partileri zamana geldi. Kadınlar için bu dönemin en önemli sorunu yaz elbiseleri. Yaz düğünleri için "Ne giysem?" sorununa ilham olmak için gözde ünlülerin ilham veren yaz elbiselerini derledik.

Kendall Jenner'den Sinem Kobal'a kadar yaz stilleri düğün ya da parti elbisesi seçenlere ilham olabilir.

Biz kadınlar, renklerle, farklı kumaşlarla ve tarzlarla dolu en iyi kıyafetlerimizi, güzel aksesuar ve ayakkabılarla eşleştirerek davetlere katılıyoruz. Tüm bunların yanında bir de saç ve makyaj var.

Düğün kıyafeti seçmek eğlenceli olduğu kadar zor da olabilir. Çünkü her destinasyon farklı bir havayı çağrıştırıyor. Seçimlerinizde size yardımcı olmak için buradayız. İster plaj, ister dağ, ister şehir ya da tatlı partisi olsun, sizin için ünlülerin yaz stillerini derledik.

Plaj havası

Açık hava partileri ya da düğünleri çok popüler. Konfor ve stil sağlarken plajın özünü yakalamaya yardımcı olabilecek akıcı siluetleri tercih edin. Aksesuarlara ve makyajlara gelince, doğal görünmek için bunları minimum düzeyde tutun. Nötr ortama yardımcı olacak renkli ama zarif bir görünüm seçin.

Şehir şıklığı

Şehir düğünleri şık, çağdaş, kişiye özel uyumlar içerir. Görünümü bir araya getirmek için onu yüksek stilettolarla birlikte cesur bir başlıkla eşleştirin.

Kendall Jenner

Leonie Hanne

Burcu Esmersoy

Demet Özdemir

Aslışah Demirağ

Arzum Onan

Hafsanur Sancaktutan