Dudaklarınızın rengini değiştirecek muazzam renkler! 2023 yılının en trend ruj renkleri

Makyaj rutüşunun tamamlayıcısı olan rujlarda 2023 yılının en trendleri belirlendi. Moda haftalarında sadece kıyafetler değil ruj renkleri de ön plana çıktı. Sizi olduğunuzdan daha canlı gösterecek bu renkleri derledik. İşte 2023 yılına damga vuracak ruj renkleri...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Bu kez klasik ruj renklerinin yerini daha çarpıcı ve dolgun renkler doldurmaya geliyor. 2023 yılı her bakımdan yeniliklerin yılı olacak. Modadaki değişimden sonra şimdide makyaj malzemelerinde meydana geldi. Bunlardan en dikkat çekeni ise 2023 yılına özel olan ruj renkleri oldu. Özellikle kadınların sabırsızlıkla beklediği bu renkleri sizler için bir araya getirdik.

İŞTE 2023 YILINA DAMGA VURACAK RUJ RENKLERİ

SOFT VE MAT

-BORDO - GÜL KURUSU RENKLERİ

Bu yıl soft renkler daha ön planda olacak çünkü makyajlarda tamamlayıcı ürün olan rujlar sade makyajlara hizmet edecek. İddiasız iddialı olan bu ruj renklerinden en dikkat çekeni ise pembe tonları olacak. Gül kurusu pembe ön plana çıkar.

Fuşya ise daha çok siyah kombinlerde ön plana çıkartılacak renkler kategorisinde yer aldı.

Keskin dudak hatlarını ortaya doğal bir formda çıkartacak olan gül kurusunun yanında bir de mat bitirişli bordo rujlar yer aldı. Bu renklerde özel günlerde tercih edilir.

PARLAK VE CANLI

MOR VE UÇUK PEMBE

Salaş giyimin en çok tercih edilen renkleri olan mor ve uçuk pembeler ise daha parlak ve canlı duruyor. Bu renkler sokak modasında ön plana çıkarken kırmızı rengin nadiren görüleceği bir yıl olacak.

TEN RENGİ

BİTİŞ ÇİZGİSİ

Tıpkı kaşları yok eden makyaj gibi dudakları da arka plana atan makyajlarda kullanılacak olan rujların başında ren rengi, beyaz ve krem rujlar gelir. Bunlar göz makyajını öne çıkarmak için kullanılır. Dudak çizgisi aşılarak yapılır.

Demet Özdemir'in çantasının fiyatı ağızları açık bıraktırdı! O akıma uydu kaşlarını yok etti...