Donmuş kıymayı çözmenin en kolay yolu! Keşke daha önce öğrenseydim dedirtiyor

Donmuş kıymayı çözmenin en kolay yolları birçok insan tarafından araştırılıyor. Çünkü bu besin satın alındığında kimi zaman hemen kullanılmıyor ve buzlukta saklanıyor. Gerektiğinde ise parça parça çıkartılabiliyor. Ayrıca bu noktada donmuş kıyma çözmenin kolay yollarına da ihtiyaç duyulabiliyor. Öte yandan tercih edilecek bir yöntem, ''keşke daha önce öğrenseydim'' bile dedirtebiliyor. İşte detaylar…

Kıyma birçok insan tarafından tüketiliyor. Ayrıca genellikle satın alındığında buzlukta saklanabiliyor. Yeri geldiğinde ise kimi zaman hızlıca pişirilmesi gerekebiliyor. Bu noktada donmuş kıyma çözmenin en kolay yolları araştırılabiliyor.

Öte yandan donmuş kıyma çözmenin bir yolu, ''keşke daha önce öğrenseydim'' bile dedirtebiliyor. Çünkü donmuş kıymayı hızlı bir şekilde kullanıma hazır hale getirebiliyor. Peki, donmuş kıymayı çözmenin en kolay yolu nedir?

DONMUŞ KIYMAYI ÇÖZMENİN EN KOLAY YOLU

Donmuş kıyma çözmenin en kolay yollarından biri, buzdolabında bekletmek. Ancak bu yöntem uzun sürebiliyor. Öte yandan donmuş kıyma çözmenin en kolay yollarından biri, mikrodalga fırında ısıtmak olarak ön plana çıkıyor.

Bu yöntemde donmuş kıyma mikrodalga fırına yerleştirilir. Çok ısıtmaktan kaçınılır çünkü pişmemesi gerekir. Ayrıca kıyma çözüldükten sonra hemen pişirilmeli.

Diğer Yöntem: Kıyma buzluktan çıkartıldığında soğuk su yöntemi ile çözülebilir. Bu yöntemde kıyma bir torbaya koyulur ve soğuk su dolu kaba yerleştirilir. Bu sayede hızlıca çözülmesi sağlanabilir. Ayrıca kıyma çözüldükten hemen sonra kullanılmalı.

Leblebi yiyen bayram ediyor! Günde sadece bir avuç tüketilirse...