Domates kabuklarını soymanın pratik yöntemi! Yıllardır boşuna uğraşmışız

Domates kabuklarını soymanın pratik yöntemleri, pek çok insan tarafından araştırılabiliyor. Çünkü toplu bir şekilde domates soyulması gerektiğinde, oldukça uğraştırıcı olabiliyor. Bu noktada pratik yöntemler de tercih edilebiliyor. Ayrıca domates kabuklarını soyma konusunda bazı pratik yöntemler, ''yıllardır boşuna uğraşmışız'' bile dedirtebiliyor. İşte detaylar…

Domates kabuklarının toplu bir şekilde soyulması gerekiyorsa, kimi zaman oldukça uğraştırıcı olabilir. Çünkü domates kabuklarını soymanın pratik yöntemleri olduğu gibi, uğraştırıcı yöntemleri de olabiliyor. Ayrıca bu noktada tercih edilecek pratik bir yöntem, ''yıllardır boşuna uğraşmışız'' bile dedirtebiliyor. Çünkü domates kabuklarının kolay bir şekilde soyulmasına yardımcı olabiliyor.

DOMATES KABUKLARINI SOYMANIN PRATİK YÖNTEMİ

Toplu bir şekilde domates soyulması gerekiyorsa, uğraştırıcı yöntemlerle oldukça zorlayıcı olabilir. Bu nedenle domates kabuklarını soymanın pratik yöntemleri de araştırılabiliyor. Ayrıca söz konusu pratik yöntemlerden biri aşağıda yer alıyor.

Domates kabuklarının pratik bir şekilde soyulması için öncelikle bir kap sıcak su ve bir kap soğuk su hazırlanır. Ardından bir bıçak yardımı ile domateslerin alt kısmına ''+'' şeklinde çektik atılır. Devamında çentik atılan tüm domatesler sıcak suyun içerisine yerleştirilir. Ortalama 45 saniye bekletildikten sonra çıkartılır ve soğuk suyun içerisine yerleştirilir. Tekrar 45 saniye bekletildikten sonra domates kabuklarının pratik bir şekilde soyulduğu gözlemlenebilir.

Not: Yukarıdaki domates kabuklarını soymanın pratik yöntemi sayesinde, salça veya domates sosu hazırlarken kolaylık sağlanabilir.