Dolunaydan gökyüzüne enerji! 2 Ağustos 2020 burç yorumları! Günlük burç yorumları

Bugün Balık burçları şanslı bir teklif alabilir, Teraziler ise ev, yuva ve aileyle ilgili konularda önemli gelişmeler yaşayabilir. Kovalar ise beklenmedik aile sorunlarına açık hâle geliyor. İşte 2 Ağustos 2020 burç yorumları...

Burç yorumları herkesi farklı şekilde etkiliyor. Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay öncesinde gökyüzünde yoğun enerjiler var. Bu durum İkizler burcunda karşıtlıklar meydana getirirken, Kovalar yoğun enerji altında olacak. 2 Ağustos 2020 burç yorumları maddi ve manevi hayata dair ipucu veriyor. Astrolog Ceylin Çelebi Dolunayın günlük burç yorumlarına etkisini yazdı. İşte merak edilen burç yorumları...

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 2 Ağustos Pazar günü Ay saat 21.11'e kadar Oğlak burcunda ilerliyor olacak. Kova burcunda gerçekleşecek Dolunay öncesinde gökyüzünde yoğun enerjiler var. Gece saatlerinde gergin olabilirsin.

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Ay Jüpiter kavuşumunun etkin olacağı gece saatlerinde şanslı haberler alabilirsin. Eşinin kardeşleri ile ilgili bir konu çözüme kavuşuyor.

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Ortak paylaşımlarınla ilgili konularda önemli düzenlemeler içerisinde olabilirsin. Öğle saatlerinde iletişimine dikkat etmelisin zira karşıtlıklar söz konusu olabilir.

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Gece saatlerinde hem gerginlikler hem de heyecan verici gelişmeler arka arkaya gelebilir. Babanla ilgili bilmediğin bir şey öğrenebilirsin. 

BURÇ YORUMLARININ DEVAMINI AŞAĞIDAKİ LİNKTE BULABİLİRSİNİZ

2 Ağustos burç yorumları! Boğaları şanslı bir gün bekliyor