16 Ağustos-22 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları! Dolunay herkesin kariyerini etkileyecek!

16 Ağustos-22 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları haftanın gündemini belirliyor. Peki, bu hafta neler var? 16-22 Ağustos haftasında koçlar kariyerlerinde istediği gelire kavuşabilir, Aslanlar ise güzel bir hafta geçirecek. Boğaları ise duygusal bir hafta bekliyor.

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Ceylin Çelebi

16 Ağustos-22 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları haftanın en önemli konularını gözler önüne seriyor. Peki, haftanın şanslıları ve bahtsızları kimler? 16-22 Ağustos haftasında koçlar kariyerlerinde istediği gelire kavuşabilir, Aslanlar ise güzel bir hafta geçirecek. Pazar günü Kova burcunda meydana gelecek Dolunay herkesin kariyerini etkileyecek. İşte 16 Ağustos-22 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları...

16-22 AĞUSTOS 2021 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

16 Ağustos haftasında burçları kariyer konuları bekliyor. Haftaya Ay Akrep burcundan ayrılıp sabah saat 06.11'de Yay burcuna geçerken başlıyor olacağız. Pazartesi günü Venüs Terazi burcuna geçiş yapacak. Hafta başında ortaya çıkabilecek kısıtlayıcı ve beklenmedik durumlar bizleri ruhsal anlamda yorabilir. Hafta ortasında enerjiler görüşmeler adına uygun olacaktır. Cuma günü Uranüs retro hareketine başlıyor olacak. Pazar günü Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. İşte 16 Ağustos-22 Ağustos 2021 haftalık burç yorumları...

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili Koç burçları ve yükselen burcu Koç olanlar, 16 Ağustos haftasına Ay Akrep burcundan ayrılıp Yay burcuna girerken başlıyoruz. Hafta başında özel ilişkiler anlamında enerjiler çok kolay değil. Hafta ortasında ilişkiler ön plana çıkıyor olacak. Bununla birlikte Merkür Mars düşündüklerinizi gerçekleştirmek adına enerjiler sizi bilhassa perşembe günü destekliyor olacak. Cuma günü Uranüs retro hareketine başlıyor olacak. Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte kariyerden elde ettiğiniz gelirlerinizin çok daha görünür olduğunu fark ediyor olacaksınız. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA

Sevgili Boğa burçları ve yükselen burcu Boğa olanlar, hafta başında ortak paylaşımlarınızla ilgili konulara dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Pazartesi günü duygusal açıdan yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı günü sevdiğiniz kişiyle aranızdaki tartışmalar moral bozucu olabilir. Çarşamba günü Ay'ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte aldığınız kararları artık parasal anlamda uygulamaya başlıyor olacaksınız. Cuma günü Uranüs'ün Retro hareketine geçmesiyle birlikte bağımsızlık isteğinizin arttığına şahit olabilirsiniz. Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin kariyer ve toplumsal alanlarınızda daha görünür sonuçlar elde etmeye başlamanızı sağlıyor olacak. Hepinizin güzelliklerle dolu bir hafta geçirmenizi dilerim.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, hafta başında ikili ilişkilerinize dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Duygusal açıdan yoğun bir hafta sizleri bekliyor. Perşembe günü içsel anlamda vermiş olduğunuz kararlarınızı uygulayabileceğiniz pozitif enerjiler var. Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin yurt dışı, yabancılar ve hukuksal konularınızda daha görünür sonuçlar elde etmeye başlamanızı sağlıyor olacak. Güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ

Sevgili Yengeç burçları ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 16 Ağustos haftasına girerken sizler yanınızda çalışanların sağlık sorunları ile ilgilenmek ve bu anlamda kısıtlayıcı bazı durumlar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Perşembe günü enerjileri iletişim anlamında uygun olabilir. Cuma günü meydana gelecek olan Güneş Jüpiter karşıt açısı özgürlüğünüze aşırı düşkün olmanıza neden olabilir. Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizleri hisseli kazanımlarınızla ilgili olarak etkiliyor olacak. Ortak paylaşımlarınızı ilgilendiren konularda partnerinizle aldığınız kararları daha net görebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Herkese güzel bir hafta dilerim.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN

Sevgili Aslan burçları ve yükselen burcu Aslan olanlar, Hafta başında çocuklarınızla ilgili konular sizin için önemli hale gelecek olabilir. Çarşamba günü ile birlikte geri planda yürütmüş olduğunuz projeleriniz varsa ve bunlarla ilgili içsel olarak önemli kararlar aldıysanız şimdi bunları gün yüzüne getirebilirsiniz. Cuma günü dikkatsizliğiniz yüzünden bazı şeyleri gözden kaçırma riskiniz var. Pazar günü karşıt burcunuz olan Kova burcunda bir Dolunay meydana gelecek. İkili ilişkileriniz evliyseniz eşinizle ilgili konularda daha ciddi kararlar almanıza neden olacak konular gündeminize gelebilir. Güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK

Sevgili Başak burçları ve yükselen Başak burçları, haftaya Ay Akrep burcundan ayrılıp Yay burcuna geçerken başlıyor olacağız. Hafta başında Ay'ın sert açıları ile başlıyoruz. Evinizle ilgili alanlarda sizleri kısıtlayan ve beklemediğiniz durumların ortaya çıkacağı durumları deneyimleyerek başlayacak olabilirsiniz. Merkür Uranüs etkileşimi iletişimle ilgili konularda beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirebilir. Pazar günü Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte işlerinizle ilgili konular daha kendini gösterir hale gelecek ve bunları daha ciddi şekilde ele almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Bol bereketli güzel bir hafta dilerim.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ

Sevgili Terazi burçları ve yükselen Terazi burçları, 16 Ağustos haftasına Ay Akrep burcundan ayrılıp Yay burcuna girerken başlıyoruz. Hafta başında özel ilişkiler anlamında enerjiler çok kolay değil. Hafta ortasında ilişkiler ön plana çıkıyor olacak. Bununla birlikte Merkür Mars düşündüklerinizi gerçekleştirmek adına enerjiler sizi bilhassa perşembe günü destekliyor olacak. Cuma günü Uranüs retro hareketine başlıyor olacak. Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ile birlikte çocuklarınız ya da aşk hayatınızı ilgilendiren konularda daha ciddi şekilde konuları ele almanız gereken durumlar kendini gösterebilir. Hepinize güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

AKREPLER YOĞUN, KOVALAR DA PROJE ZAMANI

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP

Sevgili Akrep burçları ve yükselen Akrep burçları, hafta başında parasal kazanımlarınızla ilgili konulara dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Pazartesi günü duygusal açıdan yoğun bir gün geçirebilirsiniz. Salı günü sevdiğiniz kişiyle aranızdaki tartışmalar moral bozucu olabilir. Çarşamba günü Ay'ın Oğlak burcuna geçmesiyle birlikte aldığınız kararları artık ortak kazanımlarınızla ilgili olarak uygulamaya başlıyor olacaksınız. Cuma günü Uranüs'ün Retro hareketine geçmesiyle birlikte bağımsızlık isteğinizin arttığına şahit olabilirsiniz. Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ev ve yuva alanlarınızla ilgili daha görünür sonuçlar elde etmeye başlamanızı sağlıyor olacak. Hepinizin güzelliklerle dolu bir hafta geçirmenizi dilerim.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY

Sevgili Yay burçları ve yükselen Yay burçları, hafta başında bireysel konularınıza dönük olarak hareket ediyor olacaksınız. Duygusal açıdan yoğun bir hafta sizleri bekliyor. Perşembe günü içsel anlamda vermiş olduğunuz kararlarınızı uygulayabileceğiniz pozitif enerjiler var. Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizlerin yakın çevre ve iletişim konularınızda daha görünür sonuçlar elde etmeye başlamanızı sağlıyor olacak. Güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK

Sevgili Oğlak burçları ve yükselen Oğlak olanlar, 16 Ağustos haftasına girerken sizler arka planda kalmış olan konularınızla ilgilenmek ve bu anlamda kısıtlayıcı bazı durumlar yaşamak durumunda kalabilirsiniz. Perşembe günü enerjileri iletişim anlamında uygun olabilir. Cuma günü meydana gelecek olan Güneş Jüpiter karşıt açısı özgürlüğünüze aşırı düşkün olmanıza neden olabilir. Pazar günü Kova burcunda gerçekleşecek olan Dolunay sizleri parasal kazanımlarınızla ilgili olarak etkiliyor olacak. Parasal kazanımlarınızı ilgilendiren konularda partnerinizle aldığınız kararları daha net görebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Herkese güzel bir hafta dilerim.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA

Sevgili Kova burçları ve yükselen Kova olanlar, Hafta başında sosyal çevrenizle ilgili konular sizin için önemli hale gelecek olabilir. Çarşamba günü ile birlikte işinizle ilgili yürütmüş olduğunuz projeleriniz varsa ve bunlarla ilgili almış olduğunuz kararlar aldıysanız şimdi bunları gün yüzüne getirebilirsiniz. Cuma günü dikkatsizliğiniz yüzünden bazı şeyleri gözden kaçırma riskiniz var. Pazar günü sizin burcunuzda bir Dolunay meydana gelecek. Bireysel konularda daha ciddi kararlar almanıza neden olacak konular gündeminize gelebilir. Güzelliklerle dolu bir hafta dilerim.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIK

Sevgili Balık burçları ve yükselen Balıklar, haftaya Ay Akrep burcundan ayrılıp Yay burcuna geçerken başlıyor olacağız. Hafta başında Ay'ın sert açıları ile başlıyoruz. Kariyerinizle ilgili alanlarda sizleri kısıtlayan ve beklemediğiniz durumların ortaya çıkacağı durumları deneyimleyerek başlayacak olabilirsiniz. Merkür Uranüs etkileşimi iletişimle ilgili konularda beklenmedik gelişmeleri beraberinde getirebilir. Pazar günü Kova burcunda meydana gelecek olan Dolunay ile birlikte arka planda yürüttüğünüz işlerinizle ilgili konular daha kendini gösterir hale gelecek ve bunları daha ciddi şekilde ele almanız gereken durumlar ortaya çıkabilir. Bol bereketli güzel bir hafta dilerim.

BU HAFTANIN AY BOŞLUKTA ZAMANLARI

Aynı zamanda bu hafta işlerimizi planlarken aşağıdaki zamanlarda yeni bir iş başlatmamaya özen göstermemizde yarar var. Çünkü Ay boşluktayken başlanılan işleri tamamlamak zordur. Bu sürelerde keyifli vakit geçirebilir veyahut daha önceden başlamış olduğunuz işlerinizi tamamlayabilirsiniz.

16 - 22 AĞUSTOS 2021 AY BOŞLUKTA LİSTESİ

16 Ağustos 2021 06.05 16 Ağustos 2021 06.12

18 Ağustos 2021 04.43 18 Ağustos 2021 08.58

20 Ağustos 2021 02.59 20 Ağustos 2021 11.49

22 Ağustos 2021 15.02 22 Ağustos 2021 15.42