Dolunay'dan güzel haberler! Koçlar'a bebek, Başak karlı ve İkizler şanslı! Diğer burçlar...

Yengeç Dolunayı bugün gerçekleşiyor. Astrolog Özlem Recep bugün burçları değerlendirdi. Peki 27 Aralık 2023 günlük burçları neler bekliyor? Boğalar için seyahat zamanı. İkizler ödemelerini alıyor. İşte 27 Aralık 2023 günlük burç yorumları...

AKSAM.COM.TR/MOR PAPATYA

Astrolog Özlem Recep

Uzman Astrolog Özlem Recep Yengeç Dolunayı ve Ay Sirius kavuşumunu değerlendirdi. Peki hangi burçlar en şanslı? Özellikle Aslan burçları bugün ruhlarına odaklanmalı. İşte detaylar...

Sevgili Dostlarım,

Gün içerisinde Ay Sirius Kavuşumu saat 20:00 civarında etkinleşiyor. Dilek, dua ve meditasyon yapmak için şahane vakitler. Ummadığınız dualarınız bir anda kabul oluverir.

Yengeç Dolunay'ı yaşadığımız bugün günlük burçları neler bekliyor?

27 ARALIK 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Sevgili Koç, aile içindeki konular gün yüzünde olacak. Sürpriz şekilde hamile kalabilir, baba olacağının haberini alabilirsin.

Boğa: Sevgili Boğa, kısa - uzak seyahatler gündeminde olacak. Pasaport-vize işlemleri peşinden koşturabilirsin.

İkizler: Sevgili İkizler, maddi anlamda alamadığın ödemeleri almak için fırsat sağlarken, uzun süredir köklenmek istediğin projeler için maddi fırsatları kendiliğinden getirecek.

Yengeç: Sevgili Yengeç, bugün Dolunay'ın enerjisiyle sağlıksal anlamda yaşayabileceğin sıkıntılar oluşabilir, kendine özen göstermelisin. Sağlık açısından kendini güçlendirmen özellikle salgın hastalıklar ve karaciğer rahatsızlıklarıyla ilgili dikkatli olmalısın.

Aslan: Sevgili Aslan, gizli ve gizemli olmak, ruhuna odaklanmak bugün önemli. Arkandan dönenleri fark edeceksin.

Başak: Sevgili Başak, beraberliğin bulunuyorsa geleceğe yönelik yarım kalan planlarını gerçekleştirebilirsin. Ancak dikkat eğer ki bu beraberlik bir umut vermiyorsa güle güle diyeceksin.

Terazi: Sevgili Terazi, bazı sırlar açığa çıkıyor. Geçmişte olmaz duyulmaz dediklerin şimdi karşında. Güvendiğin kişilerle bazı yol ayrımları yaşayabilirsin.

Akrep: Sevgili Akrep, yolculuk yapmak isteyeceksin. Kardeşlerinin ve yakın arkadaşlarının hayatında gelişecek olan gizli kalmış konular bulunuyorsa yine gündeminde olabilir.

Yay: Sevgili Yay, maddi anlamda borçlanmalara karşı dikkatli olman gereken bir gün. Gelen paranın gitme ihtimali bulunuyor. Banka faiz ve yapılandırma süreçleri senin açından iyi olabilir.

Oğlak: Sevgili Oğlak, özel hayatının etkilendiği bir dönemeçten geçmektesin. Beraberliğin adına net kararlar verirken ben-sen kavgalarına girmek ruhunu yıpratabilir, dikkat.

Kova: Sevgili Kova, iş hayatın açısından önemli bir dönemden geçmektesin. Durmuş olan projelerin kendiliğinden açılabilir. Kariyer süreçlerin açısından fırsatları değerlendirmen oldukça önemli.

Balık: Sevgili Balık, özel hayatın açısından sürprizlere kalbini açsan fena olmaz. Kalabalık organizasyon, davet, etkinlik ve tatil planları da yapabilirsin.

Sevgilerimle

Özlem Recep