Doğuştan yakışıklı 4 burç! Kalp atışlarını değiştiriyorlar...

Fiziksel özellikleriyle diğer erkeklerden ayrılan bazı yakışıklı erkekler var. Doğuştan yakışıklı olan bu erkeklerin ortak özelliği ise burçlarıdır. Onları görünce karşı koymak neredeyse imkansızdır. İşte doğuştan yakışıklı 4 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Girdikleri ortamlarda dikkatleri hemen üzerlerinde toplayan yakışıklı erkeklerin burçları bellidir. Çünkü doğuştan yakışıklı olan bu burçlar, karakter ve fiziksel özellikleri diğerlerine göre daha çekicidir. Astroloji haritası bu doğuştan yakışıklı burçların hangileri olduğu belirlendi.

Yakışıklıklarıyla sosyal ortamda kendilerini belli ederler. Fiziksel özellikleri de genellikle aynıdır. Esmer ya da sarışın olsun alıcı bir taraflarıyla kendilerine has bir çekicilikleri var.

DOĞUŞTAN YAKIŞIKLI 4 BURÇ!

TERAZİ BURCU

Genellikle uzun boylu olan terazi burcu erkekleri hoş ve tok bir ses tonuna sahipler. Karizmatik olan terazi burçlarının çoğunluğu sarışın ve renkli gözlüdür. Modayı yakından takip edip oldukça sağlıklı beslenirler.

KOÇ BURCU

En değişmez özelliği keskin bakışlarıdır. Hipnoz edecek derecede çekici bir yüz hatları vardır. Onlara bakanlar kalp atışlarını genellikle kontrol edemezler. Uzun kirpikleri siyah saçları ve bembeyaz ciltleriyle nefes keserler.

ASLAN BURCU

Erkil bir yakışıklığı var. Tüm enerjisiyle "ben erkeğin ve hepinizden üstünüm" algısı veren bir çekiciliğe sahiptir. Aslan burcu erkekleri güçlü kişiliği ve oturmuş karakteriyle ortamda çok dikkat çekerler. Fiziksel olarak cazibesi zayıf olsa bile enerjisindeki artış sizi etkiler.

BOĞA BURCU

Ağır başlı ve mesafeli bir duruşları olan Boğa burçlar efendilikleriyle cezbederler. Fiziksel özellikleri kaslı ve yapılı olan boğa burçları girdikleri insanın hayatında iz bırakır.

En çekici 3 kadın burcu! Güzellikleriyle baş döndürüyorlar...