Doğuştan tripkolik 3 burç! Atara atar gidere gider kafasındalar

Bir deyim olan trip atmak aslında alınganlığın şekil değiştirmiş halidir. Astrolojide bu yüzden doğuştan tripkolik burçlar mevcuttur. Bu 3 burcun tripleri ilişkileri çekilmez kılıyor. İşte doğuştan tripkolik 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Popüler bir deyim olan trip atmak, birine karşı gösterilen alıngan tavırdır. Doğuştan bu yeteneğe sahip bazı burçlar vardır. Astrolojide daha çok alıngan olarak geçen 3 burç hakkındaki tripleri sizler için değerlendirdik. Adeta atara atar gidere gider kafasında olan bu 3 burç yaptıkları triplerinde farkındadır.

Sinir ve alınganlık gibi durumların söz konusu olduğu tripkolik 3 burcun nerede neye ve neden tavır gösterdikleri hiç belli olmaz. Onların en sıkıntılı yanları ise tüm duygularını ifadelerinde göstermeleridir.

DOĞUŞTAN TRİPKOLİK 3 BURÇ

BOĞA BURCU

Onlar her şey hakkında bilgi sahibi olmak isterler. Bu yüzden karşısındaki kişinin onlara eksiksiz bilgi vermesini beklerler. Eğer bilgi eksiği fark ederlerse anında mesafe koyarlar. Boğa burçları trip atıkları sırada sürekli "Emin misin?", "Sen bilirsin" laflarının kullanırlar. Doğruyu bildikleri halde sizden duymadıkları sürece bu tribi devam ettirirler.

BAŞAK BURCU

Her şeyin kontrolünün elinde olmasını istediği için karşıdaki insanları bunaltırlar. Bunu fark ettiklerinde ise haklılarmış gibi tavır alırlar. Sinirlendiklerinde ve istedikleri yapılmadığında kolayca bu tavra giren Başak Burçlarının tripleri çekilmez olur. Başak burcuyla bir ilişki içindeyseniz. Mutlaka kontrolünüzü ona teslim etmelisiniz. Yoksa sürekli hasar alırsınız.

BALIK BURCU

Alıngan Balık burçları her an trip atmaya hazırlar. Bazen kendileri bile neye neden trip attıklarını unutur. Ancak her an trip atmaya meyilli bir burçla karşı karşıya olduğunuzu unutmayın. Balık burçları ellerinde olmadan alınganlık gösterir. İlk seferlerde bunu belli etmezseler de size yakın hissettikleri an trip atmaya başlarlar.

En kindar 3 burç! Her anınızı burnunuzdan getirirler