Doğuştan titiz 4 burç! En ufak detayları bile dikkate alacak kadar psikopatlar...

Karakterleri etkilen burçlar en çok kişilerin ruhsal durumlarını etkiler. Bunlar arasında da doğuştan titiz olan burçlar yer alıyor. Astroloji de doğuştan titiz 4 bur olarak geçiyorlar. Peki doğuştan titiz 4 burç kimlerdir? İşte cevabı...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Derli toplu ve temiz yaşamak adeta onların hayat felsefesi olan titiz burçlar, çevredekilerin hayatını kabusa çevirme sınırındalar. Bazıları düzen hastası bazıları koku bazıların ise toz takıntısı var. Doğuştan bu kadar titiz olan 4 burcu astroloji haritası açıkladı. Bunlar en ufak detaylara bile takılan psikopatlar...

Kritik noktaları ise ilişki düzeyleridir. Adeta bu takıntılarını ilişkilerine yansıtan doğuştan titiz burçları sizler için derledik. İleri dereceye çıktığında obsesif kompulsif bozukluğuna yol açar.

DOĞUŞTAN TİTİZ 4 BURÇ!

BAŞAK BURCU

Başak burcunun titizliği herkes tarafından biliniyor. Onlar için görülmeyen yerlerin bile titiz olması gerekiyor. Bu yüzden ulaşamadıkları yerlere bile ulaşarak temizlik yapacak kadar psikopatlar. Ellerine çamaşır suyunu alıp tüm dünyayı yıkayabilirler. Başak burçlarının çoğunda obsesif kompulsif bozukluğu teşhisi vardır. Bazılarında ileri boyutta yaşanır. Onlarla yaşamak için siper bile alamıyorsunuz.

BALIK BURCU

Takıntı hastası balık burçları, aşırı temiz olmasalar bile titizlik takıntıları vardır. Onlar için belirli alanların tertemiz olması lazım. Hatta balık burçları tuvalet ve banyo gibi yerleri aile bireylerinin bile kullanmasından rahatsızlardır. Ayrıca koku düşkünü balık burçları her şeyi parfümle yıkarlar.

BOĞA BURCU

Ayrıntılara takılan boğa burçları, titiz burçlar listesinde yer alır. En çok takıntı oldukları alan ise kütüphane ya da dolap içleridir. Onlar için bu anların kusursuz olması gerekir. Gördükleri her şeyi yerli yerinde temiz isteyen boğa burçlarının hem kadınları hem erkekleri bu konu da oldukça zorlardır.

OĞLAK BURCU

İlişki konusunda titiz olan oğlak burçları bunu bir süre sonra yaşadıkları ortama yansıtır. Sinirlendikleri anlarda öfkelenmemek için farklı bir yere dönen oğlak burçlarının çoğunda bir süre sonra titizlik oluşur. Bir oğlak eline süpürgeyi ya da bezi aldıysa size ya çok öfkelidir ya da sizi öldürme eşiğinde olabilirler.

Sürekli darda olan 3 burç! Hayatları hep bir çıkmaz sokak...

Doğuştan çılgın 4 burç! "Delidir ne yapsa yeridir" tabiri bunlar için