Doğuştan süper kahraman olan 4 burç! Savaş sırasında güçleri ortaya çıkar

Herkes süper kahraman olamaz ama bu burçlar süper kahraman olarak doğmuşlar. Gizli güçleri genellikle savaş sırasında çıkan doğuştan 4 süper kahraman olan burçları sizler için derledik. Onlar en sevdiklerinden bile bu güçlerini saklar. İşte doğuştan süper kahraman olan 4 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Çizgi dizilerde karşımıza çıkan süper kahramanlar aslında gerçek hayatta aramızda dolaşıyor. Onların süper kahramanlıkları doğuştan geliyor. Gizli güçlere sahip olan bu süper kahraman burçlar savaş sırasında kendilerini farklı kimlikleriyle ele verirler.

Halk kahramanı olan ve gizemli süper güçlere sahip bu burçlarla beraber yaşamak bir ayrıcalıktır. Çünkü sizi kötülüklerden korur. Süper kahraman sırrını sahip bu burçları sizler için derledik. Hayatınızda bir tane bu burçtan varsa siz çok şanslısınız demektir.

DOĞUŞTAN SÜPER KAHRAMAN OLAN 4 BURÇ

KOÇ BURCU

Koç burcu tam bir Kaptan Amerika'dır. Çekici güçlü ve zekidir. Lider özelliği olan Koç burcu tıpkı Kaptan Amerika gibi savaşı yöneten ve gizemli güçleri asla bitmez. Onun ruhunda mücadele var. Sevdiklerini korumak için her şeyi gözü kapalı yapar.

ASLAN BURCU

Aslan burcu tam bir Thor'dur. Gücünü mitolojik sırlardan alan Alsan burcu kontrolcü ve detaycıdır. Antik bir savaşçı olan Aslan burcu, bir yakınının istilaya uğramasını asla kabul etmez. İçindeki koruma iç güdüsü devreye girer.

AKREP BURCU

Akrep burcu tam bir Iron Man'dır. Macerayı sever. Ancak elinden savaş silahlarını da asla bırakmaz. O dışarıdan bir iş insanı gibi görünür ancak içeriden tam bir çılgın süper kahramandır.

KOVA BURCU

Çok zeki olan Kova burcu, Hulk süper kahramanıdır. İçinde muhteşem bir öfke barındıran Hulk, bunu bastırmak için savaşır. Zekasını kullanmaktan çekinmeyen Kova burcu tüm bu yeteneğini memnun olmayan insanlar üzerinde kullanır.

Doğuştan Lord Voldemort olan 3 burç! Kötülüğün atası bunlar