Doğuştan suikastçı 3 burç! Tarihin en ölümcül hamleleri

İşlerinde oldukça profesyonel olan bu doğuştan suikastçı burçlarla bir kez karşılaşmanız bile hayatınızı tehlikeye sokar. Tarihin en ölümcül hamlelerini bilen hiç beklemediğiniz an saldıran bu doğuştan suikastçı yeteneklerine sahip 3 burcu sizler için araştırdık. İşte doğuştan suikastçı 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Akla kötü insanlar olarak gelen suikastçıların yetenekleri doğuştan gelir. Aslında eli kanlı gibi olan bu burçlar bazen ellerini kan bulaştırmadan da sizi beklemediğiniz an yakalayabilirler. Onlar gizemli burçlardır. Doğuştan suikastçı olan bu 3 burç tamamen astroloji verilerinde yer alan karakter analizine göre ortaya çıkarılmıştır.

İçlerinde savaş barındıran bu gizemli burçlarla karşılaşmak oldukça ürkütücüdür. Çünkü göreceğiniz son yüz onlarınki olur. Onlar sizin için hep bir yerlerde pusu kurmuşlardır.

DOĞUŞTAN SUİKASTÇI 3 BURÇ

YAY BURCU

Suçluların yüzde 70'ini oluşturan Yay burçları oldukça sakin ve temkinlidirler. Mantık çerçevesinde ilerler. İşlediği büyük suçlara rağmen kimliğini çok iyi gizler. Birden fazla karaktere bürünebilen Yay burçlarıyla bir işe başlamadan önce biraz daha düşünmenizi tavsiye ederiz.

YENGEÇ BURCU

Kıskaçlarını bundan kaynaklı olsa bile sivriltir. Ona yakalandığınız an bittiğiniz andır. Çünkü Yengeç burçları FBI listelerinde ilk sırada yer alır. Çok pratik ve çevikler. Kolay kolay yakalanmadan bütün suçları uzun süre işleyebilirler. Olur olmaz yerde ortaya çıkarak tüm düzeni kendilerine göre şekillendirirler.

BALIK BURCU

Bir Balık burcu çevrenizde varsa sakın çok yakınınıza sokmayın. Balık burçları oldukça korkutucu bir cinayet iç güdüsüne sahipler. Gizemli tavırları hayal dünyasına dönük düşünceleri onları gerçeklikten soyutlar. Balık burçları kolay kolay pes etmez ancak dışarıdan size masum ve pes etmiş görünür. Oysa en büyük silahını sizi ortadan kaldırmak için saklıyordur.

Bir bakışıyla kalbinizi çalan 2 burç! Onların karşısında kaçışınız yok