Doğuştan ruh hastası 3 burç! İmkanı olan delirebilir

Astroloji haritasındaki analizlere göre doğuştan ruh hastası olan 3 burç açıklandı. Onların bir hali diğer haline uymayan bu burçlardan uzak durun. Hele ki size öfke doluyken yanlarına bile yaklaşmayın. İşte doğuştan ruh hastası 3 burç...

AKSAM.COM.TR / MOR PAPATYA

Fatimatüzzehra Maslak

Gün içinde en sık kullanılan tabirlerden biri olan ruh hastası kelimesini karşılayan bazı burçlar var. Adeta ruh hastası olarak doğan bu 3 burcun günlük hayatta ne yapacakları asla belli olmaz. Çözülmeyen insan sınıflandırmasına giren bu doğuştan ruh hastası burçlar hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Onlar akıl hastası değildir. Sadece duygularını kontrol etmeyi bilmeden taviz vererek yaşadıkları için yanlış anlaşılıyorlar.

DOĞUŞTAN RUH HASTASI 3 BURÇ

BALIK BURCU

Yapılan araştırmalarda katil olma durumları en yüksek olan Balık Burcu sabrının tersi yönde kafayı kırdı. Onlar doğarken ruh hastası olmayı seçerek doğdu adeta. Çünkü çocukluklarından beri ruh hastası gibi davranırlar. Balık burcunun bir saati bir saatine değil onların bir saniyesi bir saniyesine uymaz. Yüzünüze gülerken içlerinden ağlayacak kadar psikopat bir davranış biçimleri vardır.

BAŞAK BURCU

Takıntılarla dolu Başak Burcu tam bir ruh hastasıdır. Balıktan sonra ruh hastalığının gelmesinin nedeni ise Başak burçları çok kolay davranışsal bozukluklarını belli etmezler. Ancak yeri geldiğinde dengesizliğin zirvesini yaparlar. Başak burçları özellikle yaptıkları düzene müdahale edildiğinde yoldan çıkarlar.

YENGEÇ BURCU

Duygusal gibi bakmayın Yengeç burcu tam bir dengesiz. Ve dengesizliği de duygularını yeterli oranda tutmadığından yaşar. Yengeç burçlarını bir şeyi kaybettiklerinde görün adeta tozu dumana katarlar. Öfkelenince yıkıcı davranışlar sergileyebilirler.

Duygusal bunalımların sonu nihayet geliyor! Merkür Retrosu o tarihte bitiyor

Girdiği her savaşta alnının akıyla çıkan 3 burç! Onlar kaybetmeyi bilmiyor